Arkadaşlar kısa süreli bir ilişkim vardı kızın ailevi problemleri çocukluğundan beri var, sarhoş gelip kızını karısını dövermiş adam, haklı olarak kız da hala korkuyor. Şikayetçi olamıyor başka kimsem yok diyor, güven problemleri var, bana da tam anlamıyla onu bırakmayacağıma vesaire güvenmiyordu. Neyse, uzun lafın kısası kızın ailesi beni öğrenip kıza zarar vermesin diye ilişkimizi bitirdik, aslında o bitirmek istedi ama sebebi yüzünden bir şey diyemedim. Sonrasında birkaç gün geçti, bu dayak muhabbetleri şu an yok ama her an olabilir babası her akşam sarhoş geliyor eve, bağırışlar çağırışlar evden kovmalar gırla. Kızla arkadaş gibi konuşuyoruz, kız şu an reşit değil onun hakkında bir şey yapamıyorum bu yüzden, onu bekleyeceğimi söylüyorum ama duygularını öldürmeye çalıştığını söylüyor, ortalama olarak 2 yıl içinde kendi hayatini kuracak baskılar ortadan kalkacak diye düşünüyorum o yüzden 2 sene de 20 sene de olsa beklemeye razıyım. Ama kız hem beklemememi söylüyor hem de ben bu adamın ona yaşattıkları yüzünden ayrılmamızı kendime yediremiyorum, küçük kardeşi var ikimiz de kız arkadaşıma yaşattıklarını ona yaşatmasın diye uğraşıyoruz. Ben bu sorunu nasıl çözerim? Kız yaptığım şeyi öğrenirse bana tavır olabilir o yüzden düzgün bir çözüm üretmemiz gerekiyor ailem aile içine karışamazsın diyor, ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir çıkar yol gösterin, yolun sonu intihara gidiyor. İkimiz için de.