ahmetkoklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49
- İsim
- Ahmet köklü
18 yasindayim kendi ortamim yok zaten 1 2 arkadasim var onlarinda yok ortami. İnternette takılırken ve bir tane yuksek gb li oyun indirmemi istediler oyunu biliyorum onceden indirmistim ancak hiç sevemedim ve oyundan zevk alamadim bana gore oyleydi oyunun ismi ark biliyorsunuz dur, ve su anda 150 160 gb alan istiyor pc ama ben freelancer calisanim islerim oluyor yada portfolyo icin ornek yapiyorum. Pc doluyor. Birde isimden dolayin universitede cizgi film animasyon okuyacagim ona calismam lazim. 3 4 ay kaldi sinava, calismam lazim. onlarda bana kiziyor oyuna niye gelmiyorsun diye. Hepside evde disari cikmiyor ama bende malesef oyleyim. Oyunlarda aimim düsük diye beni vizyonsuz ve gercek hayatta basarisiz bir insan olarak algiliyor. (Senin aimini acilen gelistirmemiz lazim yoksa oynayamazsin oyunu) Diyor sanki.e spor da oynayip para. Kazaniyor hic birinin hayata dair amaci yok. Buna cildiriyorum bilgisayarim zaten onu indirirsem tamamen dolacak pc yavaslayacak laptop birde benimki. İndirmezsem benimle konusmuyorlar ihanet etmisim gibi davraniyorlar bunlar gercek hayattan arkadaslarim. Ne yapabilirim. Hic sevmedigim bir oyunu asiri derecede ovuyorlar hayvan gibi optimizasyon sorunu var oyunun ve pc mi isitiyor. Laptop oldugu icin.