Neler Yeni

Sevmedigim oyunu zorla bilgisayarima yuklemek zorundayim ne yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ahmet köklü
18 yasindayim kendi ortamim yok zaten 1 2 arkadasim var onlarinda yok ortami. İnternette takılırken ve bir tane yuksek gb li oyun indirmemi istediler oyunu biliyorum onceden indirmistim ancak hiç sevemedim ve oyundan zevk alamadim bana gore oyleydi oyunun ismi ark biliyorsunuz dur, ve su anda 150 160 gb alan istiyor pc ama ben freelancer calisanim islerim oluyor yada portfolyo icin ornek yapiyorum. Pc doluyor. Birde isimden dolayin universitede cizgi film animasyon okuyacagim ona calismam lazim. 3 4 ay kaldi sinava, calismam lazim. onlarda bana kiziyor oyuna niye gelmiyorsun diye. Hepside evde disari cikmiyor ama bende malesef oyleyim. Oyunlarda aimim düsük diye beni vizyonsuz ve gercek hayatta basarisiz bir insan olarak algiliyor. (Senin aimini acilen gelistirmemiz lazim yoksa oynayamazsin oyunu) Diyor sanki.e spor da oynayip para. Kazaniyor hic birinin hayata dair amaci yok. Buna cildiriyorum bilgisayarim zaten onu indirirsem tamamen dolacak pc yavaslayacak laptop birde benimki. İndirmezsem benimle konusmuyorlar ihanet etmisim gibi davraniyorlar bunlar gercek hayattan arkadaslarim. Ne yapabilirim. Hic sevmedigim bir oyunu asiri derecede ovuyorlar hayvan gibi optimizasyon sorunu var oyunun ve pc mi isitiyor. Laptop oldugu icin.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
...
18 yasindayim kendi ortamim yok zaten 1 2 arkadasim var onlarinda yok ortami. İnternette takılırken ve bir tane yuksek gb li oyun indirmemi istediler oyunu biliyorum onceden indirmistim ancak hiç sevemedim ve oyundan zevk alamadim bana gore oyleydi oyunun ismi ark biliyorsunuz dur, ve su anda 150 160 gb alan istiyor pc ama ben freelancer calisanim islerim oluyor yada portfolyo icin ornek yapiyorum. Pc doluyor. Birde isimden dolayin universitede cizgi film animasyon okuyacagim ona calismam lazim. 3 4 ay kaldi sinava, calismam lazim. onlarda bana kiziyor oyuna niye gelmiyorsun diye. Hepside evde disari cikmiyor ama bende malesef oyleyim. Oyunlarda aimim düsük diye beni vizyonsuz ve gercek hayatta basarisiz bir insan olarak algiliyor. (Senin aimini acilen gelistirmemiz lazim yoksa oynayamazsin oyunu) Diyor sanki.e spor da oynayip para. Kazaniyor hic birinin hayata dair amaci yok. Buna cildiriyorum bilgisayarim zaten onu indirirsem tamamen dolacak pc yavaslayacak laptop birde benimki. İndirmezsem benimle konusmuyorlar ihanet etmisim gibi davraniyorlar bunlar gercek hayattan arkadaslarim. Ne yapabilirim. Hic sevmedigim bir oyunu asiri derecede ovuyorlar hayvan gibi optimizasyon sorunu var oyunun ve pc mi isitiyor. Laptop oldugu icin.
Hocam, oynamak istemiyorum, o oyunu sevmedim deyin geçin. Bu ne öyle gelmezseniz ihanet etmiş gibi davranıyorlar, aiminiz düşk diye vizyonsuz gibi görüyorlar. Dediğim gibi, oynamak istemiyorum falan deyin zorlarlarsa bırakın gitsin öyle arkadaşı. Hiç arkadaşınız olmasın daha iyi. Gidin geleceğinize çalışın, iyi bir üniversite kazanın. En azından sorumluluk sahibi düzgün arkadaşlar edinirsiniz.

Özcanp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Özcan
Hocam merhaba, hemen o arkadaşları hayatından siliyorsun. Ardından geleceğine odaklanıyorsun. Başarılar.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Geleceğin için sana destek verecek insanlar yerine seni dibe çeken insanlarla iletişim kuruyorsun. Bu konuda çözüm basittir. O arkadaşlarınla kalıcı, yapamıyorsan da sınav süreci bitene dek iletişimi kesiyorsun. Onun yerine tek başına devam ediyorsun veya sana bir şeyler katıp geleceğin için destek olan insanlarla arkadaş oluyorsun :) Keyfine düşkün insanlarla arkadaş olmanın lüzumu yok.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Her birini tek tek engelliyorsun ve oyunu indirmiyorsun bu ilk seçenek. İkincisi ise oyunu indirmeyeceğini söyleyip (beğenmediğini vs.) arkadaşlarına düzgün bir şekilde anlatmak. Anlayışlı değillerse ilk seçeneği değerlendirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,055
Üyeler
169,522
Son üye
Roxier1903
Top Bottom