E devlete gir. Çalışma hayatım> sağlık bölümünden görebilirsin.18 yaşındayım. Liseyi daha yeni bitirdim öğrenci olarak gözüküyor muyum gözükmüyor muyum bilmiyorum. Nasıl öğreneceğim bu durumları
2 yıl daha ailenin sigortasından yararlanabilrsin 20 yaşında prim borcu çıkmaya başlar18 yaşındayım. Liseyi daha yeni bitirdim öğrenci olarak gözüküyor muyum gözükmüyor muyum bilmiyorum. Nasıl öğreneceğim bu durumları
E devlete gir. Çalışma hayatım> sağlık bölümünden görebilirsin.
Sağlık Güvencesi Hak Sahipliği2 yıl daha ailenin sigortasından yararlanabilrsin 20 yaşında prim borcu çıkmaya başlar
Evet.Sağlık Güvencesi Hak Sahipliği
Bölümünde durum: müstehaktır , provizyon alabilir yazıyor. Bu sgk var demek mi?
Peki hastaneye gittiğimde bunu otomatik olarak görüyorlar değil mi? Farklı bir şey yapmama gerek yokEvet.
dediğim gibi müstehaktır provizyon alabilir yazıyorKadınlarda evlenene kadar, erkeklerde 25 yaşa kadar babanın sigortasından yararlanabiliyorsun diye biliyorum eğer kanun değişmediyse.
Bende otomatik sgk dan atmıştı. Hastanede öğrenmiştim.Gss borcu birikmesi başlamıştı hemde faizli. Eğer okula gidersen üniversite vs otomatik babanın annenin sigortasına geçiyor.18 yaşındayım. Liseyi daha yeni bitirdim öğrenci olarak gözüküyor muyum gözükmüyor muyum bilmiyorum. Nasıl öğreneceğim bu durumları
üni okursan oKadınlarda evlenene kadar, erkeklerde 25 yaşa kadar babanın sigortasından yararlanabiliyorsun diye biliyorum eğer kanun değişmediyse.
okur diye tahmin ediyorum 2 yıl içerisinde üniversiteye girerse sigortasında kesilme olmaz yeni mezun olmuş zaten.üni okursan o
Kral dediginden cok bir sey anlamadım benim sgk var mı yok mu şimdiBende otomatik sgk dan atmıştı. Hastanede öğrenmiştim.Gss borcu birikmesi başlamıştı hemde faizli. Eğer okula gidersen üniversite vs otomatik babanın annenin sigortasına geçiyor.
Söyle diyim bana dedikleri lise bittikten sonra ben düzenli hastaneye gitmeye devam ediyordum bir gün gittiğimde sigortam olmadığını söylediler daha sonra öğrendiğim şuydu lise bitince otomatik haber vermeden( bana herhangi mesaj yada mektup vs gelmedi) sigortam gitmiş. Aylar öncesinde bitirdikleri için ve hastanede fark etmem sonucu Genel sağlık sigortası diye borç birikmiş ödemediğim içinde katlanmaya başlamış. O gün ben de haliyle hastaneye gittiğim için şükrettim yoksa iyice birikecekti. Daha sonra üniversiteye gidince tekrar babamın üstüne sigortalı oldum. Genel sağlık sigortasını da her ay ödedim üniversiteye gidene kadar.Kral dediginden cok bir sey anlamadım benim sgk var mı yok mu şimdi
fakat bende şuan müstehaktır, provizyon alabilir yazıyor. yani şuan sgk var diye düşünüyorum sonradan para birikme durumu olmaz degil mi sizinki gibi?Söyle diyim bana dedikleri lise bittikten sonra ben düzenli hastaneye gitmeye devam ediyordum bir gün gittiğimde sigortam olmadığını söylediler daha sonra öğrendiğim şuydu lise bitince otomatik haber vermeden( bana herhangi mesaj yada mektup vs gelmedi) sigortam gitmiş. Aylar öncesinde bitirdikleri için ve hastanede fark etmem sonucu Genel sağlık sigortası diye borç birikmiş ödemediğim içinde katlanmaya başlamış. O gün ben de haliyle hastaneye gittiğim için şükrettim yoksa iyice birikecekti. Daha sonra üniversiteye gidince tekrar babamın üstüne sigortalı oldum. Genel sağlık sigortasını da her ay ödedim üniversiteye gidene kadar.