Sharkoon PSU Markası berbat mı ?

Dostlar anlamıyorum birçok kişi sharkoon marka için iyi derken en son sistem toplama konumda berbat denildi
sharkoon'un neresi berbat yoksa sallamasyon yorumlar mı alıyorum ?

Vasat bir model.
Ne iyi ne kötü.
Bütçe kısıtlıysa alınabilir bence.

Sadece SHP650 V2 hakkında konuşmuyoruz agalar genel konuşuyoruz.

Dostlar anlamıyorum birçok kişi sharkoon marka için iyi derken en son sistem toplama konumda berbat denildi
TRde bir dönem başlattıkları kampanya ile cok ucuz fiyata en F/P olmus PSU modeli SHP V2yi sunmustur. Ülkemizde rekabetin artması ile onun yerine bir çok F/P PSU ortaya çıkmıştır tercihi azalmıştır. Fiyatına göre bir psudur.

Herkesin sözüne de kesinlikle bakilmamali en düşük Xigmatek leş psuyu seve seve kullanıp şartlar zorlaşinca SHP V2 ye çamur atanlari gördüğüm için bütçeme göre değerlendirmeler yapmanı oneririm.

Onun dışında Sharkoon PSUlari genellersem Sharkoon un PSUda çok uzman olduğunu dusunmuyorum. Orta karar modelleri var

259 TL'ye satıldığı haftalarda ben de kaptım bir tane :) Sessizlik açısından gördüğüm en sessiz PSU diyebilirim. Yük altında dahi sesini duymuyorum. Ancak yapısı ve dezavantaj yaratabileceği birkaç noktadan ötürü çok uygun fiyatta olmadıkça alma. Alsan bile en azından akım korumalı priz al.

Sharkoon sağlam markadır. Ama SHP V2 modeli önerilmiyor. Bir de Türkiye'de çok fazla F/P kralı ürünü yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Geri