Sharkoon PSU Markası berbat mı ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,773
Dostlar anlamıyorum birçok kişi sharkoon marka için iyi derken en son sistem toplama konumda berbat denildi
sharkoon'un neresi berbat yoksa sallamasyon yorumlar mı alıyorum ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Berbat değil ama uzak durulması lazım.
Bu forumları okuyarak anlayabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Eh işte en azından C4 değil.

SHP 650V2 için yazdıysalar evet, genel olarak ortalama altı bir model. CWT üretimi, 2012 VS platformunu kullanan bir PSU. Ama patlar, yanar gibi söylemleri takma. Üzerine bindirdiğin yüke bağlı olarak yıllarca sıfır sıkıntı kullanabilirsin ancak korumalı priz alman iyi olur.

Dostlar anlamıyorum birçok kişi sharkoon marka için iyi derken en son sistem toplama konumda berbat denildi
sharkoon'un neresi berbat yoksa sallamasyon yorumlar mı alıyorum ?
Korumaları diğer psu lara göre az olduğu için öyle söyleniyor ki forumda açıklamalarda var. Ama bu demek değil ki alınmaz. Bütçen olana kadar bunu kullanırsın (tabi yanında korumalı bir priz al 50 100 lira civarı kaliteli olsun) sıkıntısız kullanırsın 1 2 ay sonra da değiştirirsin. Merak etme c4 değil patlama yanma olmaz prizle kullan yeter. Sonra 500 lira biriktir değiştir.

Korumaları diğer psu lara göre az olduğu için öyle söyleniyor ki forumda açıklamalarda var. Ama bu demek değil ki alınmaz. Bütçen olana kadar bunu kullanırsın (tabi yanında korumalı bir priz al 50 100 lira civarı kaliteli olsun) sıkıntısız kullanırsın 1 2 ay sonra da değiştirirsin. Merak etme c4 değil patlama yanma olmaz prizle kullan yeter. Sonra 500 lira biriktir değiştir.
almışken sağlam alayım diye düşünüyordum ilerde değiştirme gibi bir niyetim yok o zaman bu markadan vazgeçiyorum teşekkürler

almışken sağlam alayım diye düşünüyordum ilerde değiştirme gibi bir niyetim yok o zaman bu markadan vazgeçiyorum teşekkürler
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-zalman-zm550-gvii-550-w-fiyati,704374940.html
Buyur o zaman tam bir f/p ürünü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alcağın sisteme göre 550w yeterliyse bunu alırsın.

Geri