https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA bu ürünü alacağım gt1030 ve i52500 12 gb ram
o fiyatta satan tek firma o ve biraz beni şüphelendirdi pek içim sinmedi bu psu yu önerdiler yorumlarıda iyi duruyor insanların ondan sormak istedimA550BN var yine hepsi burada da o daha iyi, bu PSU kötü.
önericeğiniz psu var mıBaya patlayan gördüm sonradan riske gerek yok bence.
a550 bn sadece bir bir firmada o fiyattan satılıyo ve bu durum şüphe uyandırıyor bende satıcıya soru soramıyosun da bu yüzden ondan vazgeçtimGiriş seviyesi bir PSU ve abartıldığı kadar kötü değil forum üyeleri üzerinde bir algı kurmuş berbat PSU diye ama öyle değil. TR'de en çok satılan bir PSU ve neredeyse satılan her 20 PSU'dan 1'i ona ait ve şu ana kadar ciddi bir şikayet gelmedi. Tabii aynı fiyata A550BN var sistem ileride yükseltilmeyecekse bu model alınması daha iyi olabilir.
a550 bn sadece bir bir firmada o fiyattan satılıyo ve bu durum şüphe uyandırıyor bende satıcıya soru soramıyosun da bu yüzden ondan vazgeçtim
TekraMarket güvenilir bir firma daha önce birkaç parça almışlığım var ondan.a550 bn sadece bir bir firmada o fiyattan satılıyo ve bu durum şüphe uyandırıyor bende satıcıya soru soramıyosun da bu yüzden ondan vazgeçtim
Kaynak ?Baya patlayan gördüm sonradan riske gerek yok bence.
ama neden 1000 tl ye satılan bir ürünü 500 tl gibi yarı fiyatına koysunlarkiTekraMarket güvenilir bir firma daha önce birkaç parça almışlığım var ondan.
gt1030FSP HYDRO K 500W varken tercihim olmazdı.
500w sisteminize çok rahat bir şekilde yetecektir.