Sharkoon SHP650W 80+

ImPencıl

80+
Reaksiyon skoru
174
Bütçe
450
Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum. İçerisinde Ryzen 3 3100, 16 GB Ram, RX 580 ekran kartı, 480GB SSD + 1TB HDD almayı planlıyorum. Bunları karşılayabilecek bir psu arıyorum. Açıkcası uygun fiyatlı fakat beni az düşündürecek bir ürün istiyorum. Bir model buldum. Birçok kişi olumlu yanıtta bulunmuş. Hem bu markayı değerlendirmenizi hem de farklı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum. İçerisinde Ryzen 3 3100, 16 GB Ram, RX 580 ekran kartı, 480GB SSD + 1TB HDD almayı planlıyorum. Bunları karşılayabilecek bir psu arıyorum. Açıkcası uygun fiyatlı fakat beni az düşündürecek bir ürün istiyorum. Bir model buldum. Birçok kişi olumlu yanıtta bulunmuş. Hem bu markayı değerlendirmenizi hem de farklı tavsiyelerinizi bekliyorum.
FSP 600W 80+ BRONZE SPEED HYDRO 12cm Fanlı Power Supply - PttAVM.com
Ekran kartı olarak sıfır Rx 580 almanızı önermem.

PSU pek iyi değil hocam. Ve 580 almayın, OC yapmayacaksanız 3100 de almayın.

Ekran kartını daha önceden sıfır almıştım, elimde bulunuyor. Önemli olan PSU aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU pek iyi değil hocam. Ve 580 almayın, OC yapmayacaksanız 3100 de almayın.
3100 yerine ne tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? Bilgilendirirsen sevinirim.

Ekran kartını daha önceden sıfır almıştım, elimde bulunuyor. Önemli olan PSU aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3100 yerine ne tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? Bilgilendirirsen sevinirim.
OC yammayacaksanız ve amacınız oyunsa İ3 10100F tavsiyemdir.

OC yapmayı düşünmüyorum. Fakat 10100F oyun odaklı bir işlemci diye biliyorum. Her konuda beni desteklesin istiyorum( Render vs ).

OC yapmayı düşünmüyorum. Fakat 10100F oyun odaklı bir işlemci diye biliyorum. Her konuda beni desteklesin istiyorum( Render vs ).
Render ağırlıklı yapacaksanız ve bütçe kısıtlıysa 1600AF alabilirsiniz. Ama 3100 ve 10100F de basit seviyede çoklu çekirdek işleri için yeterli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,273
Üyeler
188,226
Son üye
hakanaykutt
Geri