Shein indirimli ürünler

3 saat önce yazdığımda yeni hesap açmıştım %65'lik kupon vermişti. Şimdi gizli sekmeden girdim %70'lik teklif etti gizli sekmeyi kapatmadan oradan kayıt olup devam ettim. Son attığın ugreen olandan 12 tane aldım sağ ol reis.

1766573098240.webp

Led ihtiyacı olan varsa 5 günde geldi benim. 5mt 443tl ödedim. Çoğu satıcı göndermiyor.

1766573528180.webp

zamanında ugreenin şarj aletini almadığıma o kadar pişmanım ki. sonrasında devlet yasaklamış sanırım. ah ulan ah. şimdi indirimli olan ürünler işime yaramıyor :(
Ben sipariş verdim yasağı sonradan gördüm bakalım ne olacak.

zamanında ugreenin şarj aletini almadığıma o kadar pişmanım ki. sonrasında devlet yasaklamış sanırım. ah ulan ah. şimdi indirimli olan ürünler işime yaramıyor :(
Kaynak var mı yasak olduğuyla ilgili ben hiç görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Led ihtiyacı olan varsa 5 günde geldi benim. 5mt 443tl ödedim. Çoğu satıcı göndermiyor.

Alıntıyı görüntüle
Kaliteli mi hocam bu fiyatına değer mi sizce

Kaynak var mı yasak olduğuyla ilgili ben hiç görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli mi hocam bu fiyatına değer mi sizce
Kaliteli fakat ben beyazını beğenmedim. Buz mavisi gibi yanıyor. 3 ana renk ile beyaz yaratmaya çalışıyor. O yüzden beyazını sevmedim.

Bir de bu neon ledmiş. Genişliği değil de yan ince kısımları yanıyor. Duvara , mobilyalara dekor olur bundan.

3 saat önce yazdığımda yeni hesap açmıştım %65'lik kupon vermişti. Şimdi gizli sekmeden girdim %70'lik teklif etti gizli sekmeyi kapatmadan oradan kayıt olup devam ettim. Son attığın ugreen olandan 12 tane aldım sağ ol reis.

Alıntıyı görüntüle
ben de denedim de hep 65 denk geldi

hocam ben daha yeni siperişini verdim ugreen şarj aletini 45 wattlığı demiyor musunuz ?

ekranamı cıkıyor hocam bu sürekli 65 geliyor
Ben hesabı oluşturdum %65di. Başka tarayıcıdan shein girince ekrana %70 kupon uyarısı çıktı. Sonra açtığım hesabı o sekmede girince şu uyarıyı aldım
1766578160020.webp

Bu açtığım sekmede &70 verince hesap oluştursam o zaman sanırım %70 verecekti. Öyle denemek lazım.

Geri