Shein indirimli ürünler

Önerebilleceğiniz kaliteli internet kablosu var mı ? vdsl 75mpbs internet kullanıyorum.

eski hesabımda puan biriktiriyordum onda %70 kupon ve eski fiyatlandırma vardı şimdi yeni hesaplarda bunun bi taktiği var mı yoksa komple kalktı mı arkadaşlar

Önerebilleceğiniz kaliteli internet kablosu var mı ? vdsl 75mpbs internet kullanıyorum.
Hocam Eylül aylarında 2 metre ugreen cat 8 kabloya 77 TL vermiştim şimdi biraz daha pahalı ama bana göre çok kaliteli olduğu için bu fiyatlandırmadan 2 metre alınabilir.
CAT 6 Ugreen
Uzun istersen amazon depo veya daha önceden 10 metre ugreen cat 6 kablo paylaşılmıştı forumda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski hesabımda puan biriktiriyordum onda %70 kupon ve eski fiyatlandırma vardı şimdi yeni hesaplarda bunun bi taktiği var mı yoksa komple kalktı mı arkadaşlar
Daha önceden hesap açılmamış bir IP , telefon veya bilgisayar oluyor ama maili de farklı bir IP den açman daha iyi olur.

Son düzenleme:
Hocam Eylül aylarında 2 metre ugreen cat 8 kabloya 77 TL vermiştim şimdi biraz daha pahalı ama bana göre çok kaliteli olduğu için bu fiyatlandırmadan 2 metre alınabilir.
CAT 6 Ugreen
Uzun istersen amazon depo veya daha önceden 10 metre cat 7 kablo paylaşılmıştı forumda.

Daha önceden hesap açılmamış bir IP , telefon veya bilgisayar oluyor ama maili de farklı bir IP den açman daha iyi olur.
peki açılmış yeni hesapla farklı cihazdan girip yapsam olur mu

ben hollow knight figürü almıştım o geldi yeni mi çıktı yönetmelik
Kasım başındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
peki açılmış yeni hesapla farklı cihazdan girip yapsam olur mu
Hocam demek istediğinizi tam anlamadım ama yeni açılmış hesapla aktif olarak kullandığınız telefondan giriş yapabilirsiniz.

Açılmış yeni maille farklı cihazdan giriş yapmanız kuponu etkileyebilir hepsini yeni cihazdan yapmanız daha iyi olur.

Kasım başındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam demek istediğinizi tam anlamadım ama yeni açılmış hesapla aktif olarak kullandığınız telefondan giriş yapabilirsiniz.

Açılmış yeni maille farklı cihazdan giriş yapmanız kuponu etkileyebilir hepsini yeni cihazdan yapmanız daha iyi olur.
tamam o zaman hocam sağolasın

Katılıyorum , ben sadece ugreen,essager ve nnbılı gibi markalardan sadece kablo aldım onun dışında ürün satın almadım. Sadece birkaç tane babamın istediği ürünler vardı onlarda ya kalitesiz ya da görseldeki gibi çıkmıyordu. Sonradan aklıma geldi switch ve keycaps de almıştım ama onlarda resmi satıcıydı.

Resmi satıcı dışında bir ürüne güvenerek satın alım yapmayın derim.
Valla ben çok malzeme aldım. Ürünler Temu'dan daha kaliteli. Sadece lehim telini beğenmedim.

Damacana taşıma aparatı bile aldım. Geçen su doldurmaya gittim. İyi ki almışım. Büyük damacana tek tek taşırken şimdi ikili taşıyorum hemde çok rahat :D. Tabi bunun stoğu bitmişti en son baktığımda.
1766584815263.webp

Şu da kargolanıyor fakat fiyatına ve avantajına bakmadım.

1766586586045.webp

Son düzenleme:
İkisi 165 tl tüketim ölçümü de var
Enerji Monitörü ile 16A Wifi Akıllı Priz Fişi AB Anahtarı, Kablosuz Uygulama Uzaktan Ses Kontrolü, Alexa ve Asistan ile Çalışır, Zamanlayıcı Fonksiyonu ve Grup Kontrol Cihazı ile Mini Akıllı Ev Fişleri, Hub Gerekmez, Sadece 2.4G WiFi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

arkadaşlar biri cevap verebilir mi simdi ugreen şarj kafası ve kablosunu alabiliyor muyuz gönderiyolar mı ona göre sipariş geçeceğim de

Geri