Hocam 50'den fazla siparişim olmuştur hepsinde de kargo garantisi kapalıydı ve en ufak sorun yaşamadım.kargo garantisi satın almak mantıklı mı 42 TL'ye başka ürünler için
Hocam Eylül aylarında 2 metre ugreen cat 8 kabloya 77 TL vermiştim şimdi biraz daha pahalı ama bana göre çok kaliteli olduğu için bu fiyatlandırmadan 2 metre alınabilir.Önerebilleceğiniz kaliteli internet kablosu var mı ? vdsl 75mpbs internet kullanıyorum.
Daha önceden hesap açılmamış bir IP , telefon veya bilgisayar oluyor ama maili de farklı bir IP den açman daha iyi olur.eski hesabımda puan biriktiriyordum onda %70 kupon ve eski fiyatlandırma vardı şimdi yeni hesaplarda bunun bi taktiği var mı yoksa komple kalktı mı arkadaşlar
ben hollow knight figürü almıştım o geldi yeni mi çıktı yönetmelikAlıntıyı görüntüle
Hocam figürler yeni yönetmelikle gümrükten geçmiyor.
peki açılmış yeni hesapla farklı cihazdan girip yapsam olur muHocam Eylül aylarında 2 metre ugreen cat 8 kabloya 77 TL vermiştim şimdi biraz daha pahalı ama bana göre çok kaliteli olduğu için bu fiyatlandırmadan 2 metre alınabilir.
CAT 6 Ugreen
Uzun istersen amazon depo veya daha önceden 10 metre cat 7 kablo paylaşılmıştı forumda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha önceden hesap açılmamış bir IP , telefon veya bilgisayar oluyor ama maili de farklı bir IP den açman daha iyi olur.
Kasım başındaydı yanlış hatırlamıyorsam.ben hollow knight figürü almıştım o geldi yeni mi çıktı yönetmelik
Hocam demek istediğinizi tam anlamadım ama yeni açılmış hesapla aktif olarak kullandığınız telefondan giriş yapabilirsiniz.peki açılmış yeni hesapla farklı cihazdan girip yapsam olur mu
tamam o zaman hocam sağolasınKasım başındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam demek istediğinizi tam anlamadım ama yeni açılmış hesapla aktif olarak kullandığınız telefondan giriş yapabilirsiniz.
Açılmış yeni maille farklı cihazdan giriş yapmanız kuponu etkileyebilir hepsini yeni cihazdan yapmanız daha iyi olur.
Valla ben çok malzeme aldım. Ürünler Temu'dan daha kaliteli. Sadece lehim telini beğenmedim.Katılıyorum , ben sadece ugreen,essager ve nnbılı gibi markalardan sadece kablo aldım onun dışında ürün satın almadım. Sadece birkaç tane babamın istediği ürünler vardı onlarda ya kalitesiz ya da görseldeki gibi çıkmıyordu. Sonradan aklıma geldi switch ve keycaps de almıştım ama onlarda resmi satıcıydı.
Resmi satıcı dışında bir ürüne güvenerek satın alım yapmayın derim.
Batarya varsa üründe gönderilmiyorbende de %70 indirim geldi de çoğu ürünü kargolamıyorlar nedeni nedir