Shein indirimli ürünler

Operada çıktı:
1766578375618.webp

Denedim işe yaradı :
1766578606325.webp

sadece kadın kıyafeti tarzı ürünlerde geçerli bu kupon sanırım 3-5 tane farklı ürün var sizde de öyle mi kupondaki mevcut ürünlere tıklayınca
Hayır ugreen kablo tutucu aldım. Bu üründe kullandırdı.
1766579188417.webp

Diğer %65 olanda boşa gitmesin diye zegbee akıllı termostat aldım.
1766579161851.webp

geçerli ürünleri görüntüleme yönetmi var mı yoksa arayıp manuel mi bulacağız
Kardeşim zaten sitede alınacak ürün az. İstediğin veya ihtiyacın olan ürünü sepete ekleyip bakacaksın. Ben öyle yapıyorum. Geçerli ürünleri tek tek bakarak buluyorum.

Kardeşim zaten sitede alınacak ürün az. İstediğin veya ihtiyacın olan ürünü sepete ekleyip bakacaksın. Ben öyle yapıyorum. Geçerli ürünleri tek tek bakarak buluyorum.
Katılıyorum , ben sadece ugreen,essager ve nnbılı gibi markalardan sadece kablo aldım onun dışında ürün satın almadım. Sadece birkaç tane babamın istediği ürünler vardı onlarda ya kalitesiz ya da görseldeki gibi çıkmıyordu. Sonradan aklıma geldi switch ve keycaps de almıştım ama onlarda resmi satıcıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmi satıcı dışında bir ürüne güvenerek satın alım yapmayın derim.

bende de %70 indirim geldi de çoğu ürünü kargolamıyorlar nedeni nedir

bende de %70 indirim geldi de çoğu ürünü kargolamıyorlar nedeni nedir
Hocam TR şartlarında kargosu vergisi gümrüğü derken bazı satıcılar geçebilecek ürünleri bile göndermiyor. Aynı zamanda ayakkabı , figür ve dahili pilli ürünler de gönderilmiyor. Ha birde TR de 400 TL olan ürünü sheinden 30 TL gibi meblağlara alınca vergi ve kargo masrafı üründen fazla çıkıyor. :)

Hocam TR şartlarında kargosu vergisi gümrüğü derken bazı satıcılar geçebilecek ürünleri bile göndermiyor. Aynı zamanda ayakkabı , figür ve dahili pilli ürünler de gönderilmiyor. Ha birde TR de 400 TL olan ürünü sheinden 30 TL gibi meblağlara alınca vergi ve kargo masrafı üründen fazla çıkıyor. :)
arabaya dashcam alacaktım 350 TL'ye ama kargolanamaz diyor

arabaya dashcam alacaktım 350 TL'ye ama kargolanamaz diyor
Birçoğu şarj edilebilir sadece en kalitesiz olan modeli direkt kabloyla çalışıyor. Yani yerleşik ( dahili ) pilli olduğu için göderilmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsterseniz bu ürünü almayı deneyebilirsiniz pilsiz bu ama fazla bir kalite beklemeyin haraketli halde 10 metre ilerisini bile bulanık gösterir.
dashcam

Son düzenleme:
Geri