Shein indirimli ürünler

hocsm her seferinde aynı tel no mu kullanıyosunyz iptal etmiyorlar mı
Gizli sevmeden yapınca aynı teli daha fazla kullanabiliyorsun ben 50 kere bilan alışveriş yapmışımdır hiç bir hesabım ban yemedi
Her aldığım ürün geldi bazıları iptal yedi onun sebebide lojistik yazıyordu. Sonuç olarak sıkıntı olmuyor.

İkisi 165 tl tüketim ölçümü de var
Enerji Monitörü ile 16A Wifi Akıllı Priz Fişi AB Anahtarı, Kablosuz Uygulama Uzaktan Ses Kontrolü, Alexa ve Asistan ile Çalışır, Zamanlayıcı Fonksiyonu ve Grup Kontrol Cihazı ile Mini Akıllı Ev Fişleri, Hub Gerekmez, Sadece 2.4G WiFi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
fanlı ısıtıcının elektrik tüketimi için kullanıyorum memnunum

hocsm her seferinde aynı tel no mu kullanıyosunyz iptal etmiyorlar mı
Opera tarayıcı bende tel no istemiyor. Atla çıkıyor direk açıyorum hesabı :D. Yalnız adresimi kabul etmiyor. Aylık gümrük limiti adresiniz için dolmuştur diyor. Öyle bir limit yok aslında. Bende kapı no ve daire no yer değiştiriyorum öyle devam ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi 165 tl tüketim ölçümü de var
Enerji Monitörü ile 16A Wifi Akıllı Priz Fişi AB Anahtarı, Kablosuz Uygulama Uzaktan Ses Kontrolü, Alexa ve Asistan ile Çalışır, Zamanlayıcı Fonksiyonu ve Grup Kontrol Cihazı ile Mini Akıllı Ev Fişleri, Hub Gerekmez, Sadece 2.4G WiFi
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Bunu almayın. Ben 2li paketten aldım. Bunun uygulaması farklı ve benim yeni aldığım prize göre hızı yavaş.

Smartlife ile çalışan var o çok iyi onu alın. 2 tane de ondan aldım. Temu'dan zegbee köptü, wifi Ir kontroller, 2 adet wifi button aldımç Odam biraz akıllandı. Bir de dün odamdaki petek için akıllı termostat aldım. prizi köprü ile buttonlara bağladım. Button ile prizi aç kapa yapıyorum. Bir de tekli aldığım priz 20A. Bu linkteki 16A.

Son düzenleme:
Opera tarayıcı bende tel no istemiyor. Atla çıkıyor direk açıyorum hesabı :D. Yalnız adresimi kabul etmiyor. Aylık gümrük limiti adresiniz için dolmuştur diyor. Öyle bir limit yok aslında. Bende kapı no ve daire no yer değiştiriyorum öyle devam ediyorum.

Bunu almayın. Ben 2li paketten aldım. Bunun uygulaması farklı ve benim yeni aldığım prize göre hızı yavaş.

Smartlife ile çalışan var o çok iyi onu alın. 2 tane de ondan aldım. Temu'dan zegbee köptü, wifi Ir kontroller, 2 adet wifi button aldımç Odam biraz akıllandı. Bir de dün odamdaki petek için akıllı termostat aldım. prizi köprü ile buttonlara bağladım. Button ile prizi aç kapa yapıyorum. Bir de tekli aldığım priz 20A. Bu linkteki 16A.
Bunun eksiği nedir uygulaması önemli değil Google asistan bağlantısı varsa

20A benim ki de farklı satıcıdan almıştım tekli

Ekler

• 1000299855.webp
    1000299855.webp
    34.3 KB · Hit: 62
Bunun eksiği nedir uygulaması önemli değil Google asistan bağlantısı varsa
Uygulama önemli değilse ve 16 Amper yeterliyse alabilirsiniz.

20A benim ki de farklı satıcıdan almıştım tekli
Benim önceki sayfalarda attığım satıcıdan almışsındır. O güzel ürün. Ben bilgisayarın olduğu prize takıp yaktığı elektriğe bakayım diyorum ama 20A taşır mı kestiremiyorum.

arkadaşlar biri cevap verebilir mi simdi ugreen şarj kafası ve kablosunu alabiliyor muyuz gönderiyolar mı ona göre sipariş geçeceğim de
Benimki 15 Aralık'ta ülkeye girdi yazıyor sonrası yok. Bekliyorum bakalım. Bu arada temu da adaptör satıyor o geliyorsa bunlarda gelir diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Benim önceki sayfalarda attığım satıcıdan almışsındır. O güzel ürün. Ben bilgisayarın olduğu prize takıp yaktığı elektriğe bakayım diyorum ama 20A taşır mı kestiremiyorum.
ısıtıcı 2000w maksimum güç çekiyor ben 1000w ayarında kullanıyorum. 2 ay oldu kullanalı sorun yok. ürünün bi ağırlığı var kaliteli belli ediyor.

500w kasa kaç amper çeker

Geri