- Reaksiyon skoru
- 0
Bu mikrofon iş görür mü Fifine A2 siyah bitmiş
Vergiyi zaten ödeme esnasında ödüyorsun kapıdan almazlar.BEyler vergiyi ödüyoz kapıda vergi almazlar demi + güvenilir mi sorun yaşayan oldumu acaba
A2 nin beyazı var. Markasız yerine fifine tercih et benceBu mikrofon iş görür mü Fifine A2 siyah bitmiş
Alıntıyı görüntüle
kz lerin type c modeli var mı hocamKz dawn mikrofonlu 45tl
Kendimde kullanıyorum 45tl ye bedava.
Aklınızda olsun özellikle manyetik switchli klavyelerde bu tarz coiled kablolar uyum sorunu yaşatıyor. Klavye fonksiyonlu çalışamıyor. Akko da çok yoğun bu durum, onaa göre alın.Attack shark coiled klavye kablosu 120tl
kz lerin type c modeli var mı hocam
Ödeme adımından geçiyorsa her ürün gelir.usb dongle alsam gelir mi. yardımcı olacak var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ödeme adımından geçiyorsa her ürün gelir.
Harbi mi kral ya ilk defa duyuyom.Ben de vter ato87he var ama aldım bundan.Aklınızda olsun özellikle manyetik switchli klavyelerde bu tarz coiled kablolar uyum sorunu yaşatıyor. Klavye fonksiyonlu çalışamıyor. Akko da çok yoğun bu durum, onaa göre alın.
Hocam bu tip kulaklık önerin var mı? İlk defa kullanacağım genel olarak müzik için. Varsa type c olursa Süper olurşimdi anladım hocam. bataryalı ürünler olmuyor denilince kafam karıştı teşekkürler.