Gayet iyi temu dan 200 bandına almıştım eq ayarı ile tatmin ediyor. Çakmaları oluyor kontrol etmek lazım gerçi çakma olsa dahi 45tl bedavakz dawn aldım iyi midir ? beleşdi zaten fiyatı
5. Hesapta puanları alamıyordum yan telefondan yapabildimAlıntıyı görüntüle
yeni hesap açamıyorum ban mı yedim noldu
Hocam 3. hesapta kargo ücreti çıkarmaya başladı 4. hesabı açamadım5. Hesapta puanları alamıyordum yan telefondan yapabildim
Bende sorun olmadı 15. Hesabı açacağım nerdeyse.Hocam 3. hesapta kargo ücreti çıkarmaya başladı 4. hesabı açamadım
Shein üzerindeki tüm ürünlerde geçerli değil. Fiyatı ödeme adımında vergi dahil görürsün.tüm ürünlerde geçerli mi, indirimli fiyat en hangisi oluyor ana sayfadaki fiyat normal fiyatı mı
Cm02 mp02 cm03Mousepad önerisi olan var mı burdan
geçerli ürünlere bakabielceğim sayfa var mıBende sorun olmadı 15. Hesabı açacağım nerdeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Shein üzerindeki tüm ürünlerde geçerli değil. Fiyatı ödeme adımında vergi dahil görürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cm02 mp02 cm03
Profil kuponlarım %70 lik kuponun sağında alışveriş yazıyor ona tıkla geçerli olduğu ürünler çıkacak. Bütün geçerli ürünler çıkmıyor sana önerdiği ürünleri gösteriyor.geçerli ürünlere bakabielceğim sayfa var mı
linki varmı acaba keycaplerinİki keycaps ve bir iem kulaklık aldım iem kulaklık tr ye giriş yaptı keycapslerden memnunumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle