Bataryalı ürünler gönderilmiyordrone alsak gelir mi? Çok uyguna kameralı dronelar var
Aynı bilgiler girelebiliyor.beyler yeni hesap için farklı tc ve telefon numarası mı istiyor yoksa aynı bilgiler giriliyor mu
Başka telefondan hesaba girip yap. Aynı telefondan birden fazla açınca kısıtlıyorniye hata veriyor beyler
tamamdır sağolasınBaşka telefondan hesaba girip yap. Aynı telefondan birden fazla açınca kısıtlıyor
Hocam nasıl açıcaz birden fazla hesap tel no istiyor.Bende sorun olmadı 15. Hesabı açacağım nerdeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Shein üzerindeki tüm ürünlerde geçerli değil. Fiyatı ödeme adımında vergi dahil görürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cm02 mp02 cm03
Doğrulamak için istiyor, hesaba tanımlanmıyor. Aynı numarayı kullanabilirsinHocam nasıl açıcaz birden fazla hesap tel no istiyor.
Bunların kabloları uzun oluyor mu birde oyun için önerir misiniz bu modeli?Kz dawn mikrofonlu 45tl
Kendimde kullanıyorum 45tl ye bedava.
Kablosu bence kısa kasam masaüstünde olmasına rağmen kullanırken zorluyor. Oyun kısmı tartışılır ben kullanmazdım.Bunların kabloları uzun oluyor mu birde oyun için önerir misiniz bu modeli?