Shein indirimli ürünler

Ücretsiz kargo kampanyası falan gelir mi? Sipariş verdiğim hesapta boş boş günlük puanları toplamışım ama kargo var kupon yok diye bi anlamı kalmıyor :D
Yeni hesaplarda birde 800tl üstü kargo bedavaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun için yeni hesapta biriktirmek daha yararlı

Kuponlarca %70 kuponu seçiyor mu?

UGREEN UGREEN 45W GAN USB-C Hızlı Şarj Cihazı, SAM SUNG SFC2.0 Süper Hızlı Şarj 2.0'ı Destekler, 16 Pro Max Switch 2 iPad Nan Telefon Şarj Cihazı Nan Yüksek Çıkış Gücü ile Uyumludur
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Hocam hoş duruyorda klima tarafına takmayı sevmiyorum hemde manyetik olanlarını:)
%70 seçiyorum hocam ss de atayım bakarsın.

Ekler

• Screenshot_2025-11-15-23-31-28-092_com.zzkko.webp
    Screenshot_2025-11-15-23-31-28-092_com.zzkko.webp
    117.3 KB · Hit: 62
Vallaha ben yeni denedim bayağı düşüyor.Kaç adet almaya çalışıyorsun yanlışlıkla 2 adet falan olmasın

45w 83tl
20w 69tl'ye düşüyor.
Hocam puan fakanmı biriktirdiniz bendede 45w 200 küsüre geliyo

Hocam puan fakanmı biriktirdiniz bendede 45w 200 küsüre geliyo
%70 seçiyorum hocam ss de atayım bakarsın.
Hocam o fiyata geliyor aynı puanda.Puan birikimleri farklı benim hesapta.390 falan var

UGREEN UGREEN 38 In 1 S2 Alaşımlı Çelik Alüminyum Alaşımlı Tornavida Seti
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Arkadaşlar bunu neden aldırtmıyor?
Ülkenin gümrüğüyle uğraşmak istemiyor

Hocam o fiyata geliyor aynı puanda.Puan birikimleri farklı benim hesapta.390 falan var

Ülkenin gümrüğüyle uğraşmak istemiyor
Bugüne kadar hep ugreen ürünleri aldım. Tornavida seti olduğu için mi alınamıyor?

Alınıyor gözüküyor bunlar
Benim aldığım telefon tutucu manyetik değil. Klima kısmında hoş durmadı ama kalitesi çok iyi.

Attığın resimdeki en üsttekini alamadım ben. %70 indirim o üründe geçerli değilmiş. Sende uyguladı mı indirimi ?

Hatta şunu da istiyorum ama kargo yapılmıyor.

Ücretsiz kargo kampanyası falan gelir mi? Sipariş verdiğim hesapta boş boş günlük puanları toplamışım ama kargo var kupon yok diye bi anlamı kalmıyor :D
Öyle bir şey mümkün mü sence ? Adamlar kanun getirdi, üzerinde ücretsiz yazan kargolardan ek ücret alınıyor artık :)).

Benim aldığım telefon tutucu manyetik değil. Klima kısmında hoş durmadı ama kalitesi çok iyi.

Attığın resimdeki en üsttekini alamadım ben. %70 indirim o üründe geçerli değilmiş. Sende uyguladı mı indirimi ?

Hatta şunu da istiyorum ama kargo yapılmıyor.

Öyle bir şey mümkün mü sence ? Adamlar kanun getirdi, üzerinde ücretsiz yazan kargolardan ek ücret alınıyor artık :)).
Hocam normal alım Ugreen her alete uygulatmıyor %70 beninde istediğim 2-3 kablo var uygulamıyor.Alınmıyor deyince sen yollamama yaptı diye algıladım araç içi şarj aletini.

Hocam normal alım Ugreen her alete uygulatmıyor %70 beninde istediğim 2-3 kablo var uygulamıyor.Alınmıyor deyince sen yollamama yaptı diye algıladım araç içi şarj aletini.
Anladım. Siyah olanından aldım gitti. QC4.0 olmayıversin.

Az önce kablo aldım ben ama lightning iphone şarj için. 161 Tl ödemişim.

Hdd case kabloları varya %70 uygulamıyor lazım benzeride yok inatlayışıyoruz
198 tl sınırı olması lazım altındaysa uygulamıyor. 0.5m değil de 1m seçin uygulayacaktır. Ben 3 lü kablo tutucuyu 2 adet olarak sipariş verdim ve toplam 6 kablo tutucu 30tl ye geldi. Essager kablolarında da aynı şekilde mesela 160tl ise uygulamıyor ancak sepet tutarı 198 den fazlaysa uyguluyor. 2 adet otg çevirici artı araç bt aux adaptörünü toplam 60tl ye aldım farklı bir hesapta

Geri