bendede beyazı var rgb çok şarj yiyor sürekli kullanırsan dayanmaz rgb kapalı hangisini beğeniyosan onu al derimPeki hangi rengi tavsiye edersin? Ultimate 2cden gececegim.
Castor pro kullanıyorum oyun ve müzik performansı gayet iyi düz castor da çok aşşa bi performans sağlıyacağını sanmıyorum, 280 tl gibi bi fiyata bi arkadaş almıştı galiba bence bu fiyata alınabilecek gayet iyi bi seçenek. Eğerki daha iyi olduğunu söz ettiğiniz kz zvx modelinin fiyatı bu civarlarda değilse karşılaştırmak doğru olmazCastor'a iyi diyenin kulağı bozuktur, KZ ZVX alın hocam. V-shape ses karakteri var ve eğlenceli çalıyor.
ZVX 500 lira civarına geliyor hocam. Düz Castor modelini dinlemiştim, ses gerçekten kötüydü.Castor pro kullanıyorum oyun ve müzik performansı gayet iyi düz castor da çok aşşa bi performans sağlıyacağını sanmıyorum, 280 tl gibi bi fiyata bi arkadaş almıştı galiba bence bu fiyata alınabilecek gayet iyi bi seçenek. Eğerki daha iyi olduğunu söz ettiğiniz kz zvx modelinin fiyatı bu civarlarda değilse karşılaştırmak doğru olmaz
Evet, 101 puan geldi toplam bana. O dahil 276TL kâfi.kargo korumasını kapatıp 120 puanı kullandınız mı
Anladım hocam demekki castor ile castor pro arasında baya fark var, ben kz edx pro, kz edx pro x ve castor proyu deneyimledim oyun için daha iyi seçenekler olurmu bilmiyorum ama müzik için sesleri gayet iyi (castor pro oyundada tatmin ediyor diğer edx modellerini oyunda pek kullanmadım).ZVX 500 lira civarına geliyor hocam. Düz Castor modelini dinlemiştim, ses gerçekten kötüydü.
edx pro ile edx pro x arasında pekte fark yok gibi ama genel kitle edx pro x in daha stabil olduğunu söylüyor.Kz castor falan da var çok farklı modeller var en iyisi hangisi cidden bir de edx pro ile edx pro x in farkı nedir?
Edx pro varsa pro x almaya değmez, eğer yoksa pro x ilk seçeneğiniz olsun.Edc, mikrofonsuz modelde var. Elimde KZ Edx Pro var. Pro X ile Pro arasında ne fark var acaba? Bir araştırayım.