❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

280tl ye castor aldım teşekkürler

Aga ben ödeme adımına gelince 1300 liralık sipariş 3 bin liranın üstüne çıkıyor. Nedir bu olay bilen var mı?

keşke şu teknolojik ürünleri alabilsek gamepad ve kulaklık alacaktım boşa gitti

1756310729108.webp

Kendi sitesinde aralarında en pahalı ürün Krila

Castor'a iyi diyenin kulağı bozuktur, KZ ZVX alın hocam. V-shape ses karakteri var ve eğlenceli çalıyor.
Castor pro kullanıyorum oyun ve müzik performansı gayet iyi düz castor da çok aşşa bi performans sağlıyacağını sanmıyorum, 280 tl gibi bi fiyata bi arkadaş almıştı galiba bence bu fiyata alınabilecek gayet iyi bi seçenek. Eğerki daha iyi olduğunu söz ettiğiniz kz zvx modelinin fiyatı bu civarlarda değilse karşılaştırmak doğru olmaz

Castor pro kullanıyorum oyun ve müzik performansı gayet iyi düz castor da çok aşşa bi performans sağlıyacağını sanmıyorum, 280 tl gibi bi fiyata bi arkadaş almıştı galiba bence bu fiyata alınabilecek gayet iyi bi seçenek. Eğerki daha iyi olduğunu söz ettiğiniz kz zvx modelinin fiyatı bu civarlarda değilse karşılaştırmak doğru olmaz
ZVX 500 lira civarına geliyor hocam. Düz Castor modelini dinlemiştim, ses gerçekten kötüydü.

KZ Pisces iem nasildir bilen var mi? Cok bi bilgi yok gibi. Bilen var midir? Dual driver yaziyor oyun icin iyi midir acaba?

Ne zaman gelir hocam bu kulaklıklar tahminen ne kadar sürer yani bilgim yok birde oyun için tatmin eder mi çok yüksek performans beklemiyorum.

ZVX 500 lira civarına geliyor hocam. Düz Castor modelini dinlemiştim, ses gerçekten kötüydü.
Anladım hocam demekki castor ile castor pro arasında baya fark var, ben kz edx pro, kz edx pro x ve castor proyu deneyimledim oyun için daha iyi seçenekler olurmu bilmiyorum ama müzik için sesleri gayet iyi (castor pro oyundada tatmin ediyor diğer edx modellerini oyunda pek kullanmadım).
Kz castor falan da var çok farklı modeller var en iyisi hangisi cidden bir de edx pro ile edx pro x in farkı nedir?
edx pro ile edx pro x arasında pekte fark yok gibi ama genel kitle edx pro x in daha stabil olduğunu söylüyor.
Edc, mikrofonsuz modelde var. Elimde KZ Edx Pro var. Pro X ile Pro arasında ne fark var acaba? Bir araştırayım.
Edx pro varsa pro x almaya değmez, eğer yoksa pro x ilk seçeneğiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,691
Üyeler
184,479
Son üye
hkn16954
Geri