Aykut Kocaman
80+
- Reaksiyon skoru
- 611
Hocam oyunlarda iyi fakat müzik performansını pek tatmin etmedi.Hocam nasıl memnun musunuz? Ben de bugün aldım ama hakkında pek fazla bir inceleme yok
Hocam oyunlarda iyi fakat müzik performansını pek tatmin etmedi.Hocam nasıl memnun musunuz? Ben de bugün aldım ama hakkında pek fazla bir inceleme yok
Hmmm anladım hocam teşekkürler oyun biraz daha önemliydi benim için.Tangzu Waner SG2 kullanıyorum ama yedek alıyım bulunsun dedimHocam oyunlarda iyi fakat müzik performansını pek tatmin etmedi.
hocam şimdi alışveriş yapacağım da dediğim gibi kulak üstü profesyonel kulaklık gibi performans beklemesem de kulak içi olarak zsn pro 2 oyunlarda valorant cs pubg gibi daha mı iyi olur yoksa castor mu daha iyi olur? son bir değerlendirme ve bilgi alayım sizdenSheinden castor yada kz zsn pro 2 alabilirsiniz hocam. Eğer bassla çok işiniz yoksa ve daha detaylı bir ses istiyorsanız benim tavsiyem zsn pro 2 olur. mikrofon konusuna gelirsek kz lerde gelen kablodaki stok mikrofonun çokda iyi olduğunu söylemem ama kz nin ek olarak sattığı m2 kablosundaki mikrofon nispeten daha iyi ve ayriyeten type-c olarak kendi dac amfi si ile geliyor ama fiyatı biraz pahalı haberiniz olsun.
Zsn her şekilde daha iyi olur.hocam şimdi alışveriş yapacağım da dediğim gibi kulak üstü profesyonel kulaklık gibi performans beklemesem de kulak içi olarak zsn pro 2 oyunlarda valorant cs pubg gibi daha mı iyi olur yoksa castor mu daha iyi olur? son bir değerlendirme ve bilgi alayım sizden
40 tl gibi bir farkla mikrofonlu modelini almak daha iyi olur mu sizce?Zsn her şekilde daha iyi olur.
ben castor pro aldım hocam zsn pro 2 yerine onada bakabilirsiniz.40 tl gibi bir farkla mikrofonlu modelini almak daha iyi olur mu sizce?
castor pronun aparatlar dahil gri renk versiyonu 630 tl siyah renk versiyonu 786 tl hocam siz kaça aldınız?ben castor pro aldım hocam zsn pro 2 yerine onada bakabilirsiniz.
kargo garantisi ekledim bilerek nolur nolmaz diye ona rağmen 475 normalde 410 puan biriktirin önce alacaksanız linkide bu normalde gözükmüyor çok aramadacastor pronun aparatlar dahil gri renk versiyonu 630 tl siyah renk versiyonu 786 tl hocam siz kaça aldınız?
@Mithril @karahan34 hocam ya zsn pro 2 ya da castor pro alacağım da eğer aralarında devasa bir fark yoksa ve castor pro da oyunlarda sırıtmıyorsa fiyatın uygunluğu açısından castor pro düşünebilirim ne diyorsunuzkargo garantisi ekledim bilerek nolur nolmaz diye ona rağmen 475 normalde 410 puan biriktirin önce alacaksanız linkide bu normalde gözükmüyor çok aramada
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
ben kendi araştırmalarım sonucu oyun için en iyisi castor pro diye düşündüm ondan dolayı castor pro çektim gerisi size kalmış artık ama gümüş rengini alın siyah rengi bass versiyon.@Mithril @karahan34 hocam ya zsn pro 2 ya da castor pro alacağım da eğer aralarında devasa bir fark yoksa ve castor pro da oyunlarda sırıtmıyorsa fiyatın uygunluğu açısından castor pro düşünebilirim ne diyorsunuz