🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

rdhn22

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
117
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere temu artık önceden olduğu kadar hesaplı değil. Shein'den yaptığım ve çok uyguna gelen alışverişlerimden hareketle birkaç ürün indirimini sizinle paylaşıyorum. Her ürün için yeni hesap açıp, ilk siparişte tek ürün satın almalısınız yoksa fiyat fırlıyor.
1754582915771.webp

https://tr.shein.com/Cherry-Origina...Mekanik-Klavye-Tuş-Başlıkları-p-95979438.html
Ben kırmızı ve pembe olan setten birer tane aldım.

İkinci elde sık görmüş olabilirsiniz, sakura keycaps 360tlye denk geldi.

Son olarak klasik switchler de çok ucuz.

1 Switch 2 tl'ye geliyor. Yeni hesap açmayı unutmayın.
Benim siparişlerin hepsi kargoya verilmiş PAL ile, zaten gümrük vergisini önden alıyor temu gibi. Sorun çıkacağını sanmıyorum

Önemli not: Kargo koruması diye bir şey var, eksta 40 tl alıyor ama o aldığı paradan da vergi alınıyor, yani 40'tan fazlaya denk geliyor. Ben onu satın almadım hiçbir siparişte.

Paket olarak adetli almamaya dikkat edin , son bir aydır kargolar vergisi ödenip 2 adet sınırını geçmese bile ticari ithalat olarak sayılmaya başladı. Yeni bir müşavirlik firması yüzünden.

Paket olarak adetli almamaya dikkat edin , son bir aydır kargolar vergisi ödenip 2 adet sınırını geçmese bile ticari ithalat olarak sayılmaya başladı. Yeni bir müşavirlik firması yüzünden.
Nasıl yani? 5 paket hakkımız yok mu?

Nasıl yani? 5 paket hakkımız yok mu?
Aylık 5 paket hakkımız olduğu doğru ondan bahsetmiyorum , bir kargo içerisinde aynı üründen en fazla iki adet (paket) getirtme hakkımız var ama suiistimal ediyorlar son aylarda.

Vay arkadaş ne yapacaklarını şaşırmışlar iyice. Benim hepsi tek ürün, 5 ayrı order. Zaten en ucuz da böyle alınıyor.

Vay arkadaş ne yapacaklarını şaşırmışlar iyice. Benim hepsi tek ürün, 5 ayrı order. Zaten en ucuz da böyle alınıyor.
Daha önceden ''Sinotrans'' diye bir firma bakıyordu bu işlere ama artık ''Asset GLİ'' adlı bir firma bakıyormuş , son günlerde gruplarda vb. platformlarda gümrükte kalma olayları çok arttı.

Devletle anlaşmalı olup gümrükten geçiren bir firma mı? Yeminli müşavir ayağı. Vay arkadaş müşavirlerde az değil ticari sayıp kendi yolunu bulcak.

Devletle anlaşmalı olup gümrükten geçiren bir firma mı? Yeminli müşavir ayağı. Vay arkadaş müşavirlerde az değil ticari sayıp kendi yolunu bulcak.
Aynen öyle sözde kısıtlamalardan dolayı geçmeyen ürünleri fahiş fiyattan gümrükten geçiriyorlar.

siteyi pek çözemedim, %70 indirim tanımlıyor sepete ekleyip ödeme sayfasına gidince indirim yalan oluyor

siteyi pek çözemedim, %70 indirim tanımlıyor sepete ekleyip ödeme sayfasına gidince indirim yalan oluyor
Geri gel bir daha gir duzelir. Captcha hatasi veriyosa mobil appten deneyin bir, ben siparisleri mobilden verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,723
Üyeler
184,672
Son üye
Asterix
Geri