Shein Ugreen Mağazasında Müthiş indirimler.

Bir tane yeni hesap hep kenarda dursun ürünlerin indirimi var mı yok mu diye bakabilmek için. Yoksa ana hesabından alırsın. Varsa yeni hesapla çekersin ucuza.
Şimdi bi hesap açıp bakıcam hocam teşekkür ediyorum.

Bayadır yapamıyorum böyle çok yapınca ve değiştirmeye üşenirseniz hesaptaki bilgileri veya ip nizi vs. geçici banlayabiliyorlar, yeni hesaplarla alım yapamıyorsunuz.

Ama genelde choice ürünleri oluyor işte aynı Shein'deki gibi. %80 %90'a kadar indirimli iniyor fiyatı. Zaten ikisi de aynı konumdan getiriyor aslında. Arayüz olarak bile benzerler birbirlerine. He Aliexpress'te ekstra puanla uğraşmıyorsun. Direkt ilk müşteri kuponu Shein'deki kadar indirim yapıyor.

Bir de Shein'de olmayan ürünler de olabiliyor sanırsam daha popüler bir sayfa olduğundan. Evdeki tüm makinaların yedek parçalarını Aliexpress'ten alıyorum çok ucuza geldiğinden.
Hocam vergi olayı nasıl Aliexpress’te vergiyi ürünü alırken mi ödüyoruz yoksa kapıda mı ödüyoruz.

Hocam vergi olayı nasıl Aliexpress’te vergiyi ürünü alırken mi ödüyoruz yoksa kapıda mı ödüyoruz.
Aynı Shein gibi vergisini sitede ödüyorsun. Direkt kapıda teslim alıyorsun. Ekstra vergi ödemesi yok.

Aynı Shein gibi vergisini sitede ödüyorsun. Direkt kapıda teslim alıyorsun. Ekstra vergi ödemesi yok.
Hocam orda bir kampanya var mı şuan daha önce hiç alışveriş yapmadım ordan.

Şarj aleti gayet iyi - 38wla falan şarj ediyor (pd2.0)

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri