Shein Ugreen Mağazasında Müthiş indirimler.

Satan yer ugreen in kendisi fakat fotoğraflara fazla aldanmayın ürübledeeki açıklamayı okuyun.Mesela attığım kablo pd 240w değil 60w

Hocam 44tl yazdiginiz urun 4.40 $

Satan yer ugreen in kendisi fakat fotoğraflara fazla aldanmayın ürübledeeki açıklamayı okuyun.Mesela attığım kablo pd 240w değil 60w
İlan başlığında geçen "PD3.0 60W" ifadesi, ürünün en az garanti edilen güç taşıma kapasitesini anlatıyor. Yani kablo USB Power Delivery 3.0 protokolünü destekliyor ve 60W’a kadar (20V × 3A) güvenli şarj sağlayabiliyor.
Yorumlara da bakarsanız eğer paylaşılan görsellerin ürünün 240w olarak gönderildiğini doğruladığını görürsünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 44tl yazdiginiz urun 4.40 $
İlk alışverişte indirimli diye biliyorum, yeni bir hesaptan girip tekrar bakar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shein uygulamasında profilde puan kısmı var oradan küçük istekleri yerine getirerek puan alın. Ödeme ekranında kargo garantisini de devre dışı bırakıp puan satırına tıklayarak tümünü kullanın. Bu şekilde uyguna gelir.

Son düzenleme:
Direk kendi sitesi ama ben pek bi iyi indirim görmedim

İlk alışverişe özel mi bu fiyatlar çünkü bana çıkmıyor daha önce alışveriş yapmıştım

Aliexpress'ten ne gibi bir indirim alıyorsunuz hocam yeni hesaplarda?
Bayadır yapamıyorum böyle çok yapınca ve değiştirmeye üşenirseniz hesaptaki bilgileri veya ip nizi vs. geçici banlayabiliyorlar, yeni hesaplarla alım yapamıyorsunuz.

Ama genelde choice ürünleri oluyor işte aynı Shein'deki gibi. %80 %90'a kadar indirimli iniyor fiyatı. Zaten ikisi de aynı konumdan getiriyor aslında. Arayüz olarak bile benzerler birbirlerine. He Aliexpress'te ekstra puanla uğraşmıyorsun. Direkt ilk müşteri kuponu Shein'deki kadar indirim yapıyor.

Bir de Shein'de olmayan ürünler de olabiliyor sanırsam daha popüler bir sayfa olduğundan. Evdeki tüm makinaların yedek parçalarını Aliexpress'ten alıyorum çok ucuza geldiğinden.

Bayadır yapamıyorum böyle çok yapınca ve değiştirmeye üşenirseniz hesaptaki bilgileri veya ip nizi vs. geçici banlayabiliyorlar, yeni hesaplarla alım yapamıyorsunuz.

Ama genelde choice ürünleri oluyor işte aynı Shein'deki gibi. %80 %90'a kadar indirimli iniyor fiyatı. Zaten ikisi de aynı konumdan getiriyor aslında. Arayüz olarak bile benzerler birbirlerine. He Aliexpress'te ekstra puanla uğraşmıyorsun. Direkt ilk müşteri kuponu Shein'deki kadar indirim yapıyor.

Bir de Shein'de olmayan ürünler de olabiliyor sanırsam daha popüler bir sayfa olduğundan. Evdeki tüm makinaların yedek parçalarını Aliexpress'ten alıyorum çok ucuza geldiğinden.
Bir bakayım bende hocam :)

Bir bakayım bende hocam :)
Bir tane yeni hesap hep kenarda dursun ürünlerin indirimi var mı yok mu diye bakabilmek için. Yoksa ana hesabından alırsın. Varsa yeni hesapla çekersin ucuza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri