Neler Yeni

🔥İndirim Sherlock Holmes Bütün Hikayeleri ve Bütün Romanları Tek Cilt Özel Basım Sadece 29,90 TL

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
IMG_20211205_172221.jpg

Konu için teşekkür ederim sipariş verdim👻
Kitabın yayınevi iyi midir acaba?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben kitabın içeriğini bilmiyorum o yüzden yorum yapmayayım.
Ama bu fiyata alınır. :D
He he de okuyan olmayacak bizim evde. Okudum zaten. Kardeşim hiç okumaz. Sonuçta 1000 sayfa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu aldığım kitap bunun birleştirilmiş hali mi?
Sanırım öyle. Bütün hikayeler diyor sonuçta.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Alıntıyı görüntüle
Konu için teşekkür ederim sipariş verdim👻
Kitabın yayınevi iyi midir acaba?
Puff. Olm gaza getiriyonuz beni ha. Okuduğum kitabı alacam heralde.

@Gizemss Şimdi şeyi soracağım. Bazı yayın evleri sherlock seti 5 kitap bazılarının ki 10 kitap bazılarının ki 7 kitap. Bunlar niye böyle yapıyorlar?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Elimde bulunuyor. Baskısı güzel, ciltli. Hafif çeviri hataları ve baskı hataları var fakat göz ardı edilebilir. Kocaman kitapta gözden kaçmış, zaten fiyatı da oldukça ucuz. Bu fiyata on numara. Beyaz olanda 4 adet romanın hepsi bulunuyor. Siyah olanda 56 adet hikayenin hepsi bulunuyor. Hepsini sırasına göre dizmişler. Alacaksanız mutlaka ikisini de alın. Hikayeler ve romanlar birbiriyle bağlantılı. Ren yayınlarının kendi hazırlamış olduğu "Aforizmalar" adı altında bir bölüm de var. Sherlock'un özlü sözlerini derleyip koymuşlar. Bu arada beyaz gözüken de siyah, alacakları bilgilendireyim. Siyah kitabın üstüne beyaz koruma cildi atmışlar. Cildi kaldırınca kitabın kendisi gözüküyor, siyah.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
@Gizemss Şimdi şeyi soracağım. Bazı yayın evleri sherlock seti 5 kitap bazılarının ki 10 kitap bazılarının ki 7 kitap. Bunlar niye böyle yapıyorlar?
Sanırsam yazarları farklı. Virginia Woolf 'un seti 10'lu.
Diğerlerini anlamadım, yazarları aynı ama setler farklı sayıda.

Edit: O da aynı yazarmış. Bir fikrim yok bu konuda.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Elimde bulunuyor. Baskısı güzel, ciltli. Hafif çeviri hataları ve baskı hataları var fakat göz ardı edilebilir. Kocaman kitapta gözden kaçmış, zaten fiyatı da oldukça ucuz. Bu fiyata on numara. Beyaz olanda 4 adet romanın hepsi bulunuyor. Siyah olanda 56 adet hikayenin hepsi bulunuyor. Hepsini sırasına göre dizmişler. Alacaksanız mutlaka ikisini de alın. Hikayeler ve romanlar birbiriyle bağlantılı. Ren yayınlarının kendi hazırlamış olduğu "Aforizmalar" adı altında bir bölüm de var. Sherlock'un özlü sözlerini derleyip koymuşlar. Bu arada beyaz gözüken de siyah, alacakları bilgilendireyim. Siyah kitabın üstüne beyaz koruma cildi atmışlar. Cildi kaldırınca kitabın kendisi gözüküyor, Siyah.
Sen söyleyince fark ettim. Biri bütün romanlar biri bütün hikayeler. Hikaye ile romanın farkı ne? Yani ben sherlock kitaplarını hep hikayelerin birleştirilmesi sanardım. Romanlar farklı mı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sen söyleyince fark ettim. Biri bütün romanlar biri bütün hikayeler. Hikaye ile romanın farkı ne? Yani ben sherlock kitaplarını hep hikayelerin birleştirilmesi sanardım. Romanlar farklı mı?
Evet, farklı. Sherlock Holmes serisi sadece romanlardan oluşmuyor. Romanlar ve hikayelerden oluşuyor. 4 adet roman, 56 adet hikayesi var. Arthur Conan Doyle'nin zamanında gazete ve dergi köşelerinde paylaştıkları hikaye oluyor. Bunları derlemişler. Roman olanlar Kızıl Dosya, Dörtlerin İmzası, Baskervillerin Köpeği ve Korku Vadisi. Geriye kalan eserler, 56 adet hikayenin bölümlere ayrılıp kitaplaştırılmasından oluşuyor. Sherlock Holmes'in Maceraları, 12 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Anıları, 11 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Dönüşü, 13 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes’in Dava Defteri, 12 hikaye içeriyor. Son Görev, 8 hikaye içeriyor. Kitapların da belirli bir okuma sırası var. Hikayeler ve romanlar birbirlerine atıfta bulunuyorlar. Bir siyahı eline alıp bitireceksin, bir beyazı eline alıp bitireceksin gibi bir durum yok. Beyazın belirli kısmını okuduktan sonra siyaha, siyahın belirli kısmını okuduktan sonra beyaza geçiyorsun verimli bir okuma istiyorsan.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sanırsam yazarları farklı. Virginia Woolf 'un seti 10'lu.
Diğerlerini anlamadım, yazarları aynı ama setler farklı sayıda.

Edit: O da aynı yazarmış. Bir fikrim yok bu konuda.
Hocam bi de son olarak Arsen Lüpen hakkında soracağım.
Şu konuya bakar mısınız?

Evet, farklı. Sherlock Holmes serisi sadece romanlardan oluşmuyor. Romanlar ve hikayelerden oluşuyor. 4 adet roman, 56 adet hikayesi var. Arthur Conan Doyle'nin zamanında gazete ve dergi köşelerinde paylaştıkları hikaye oluyor. Bunları derlemişler. Roman olanlar Kızıl Dosya, Dörtlerin İmzası, Baskervillerin Köpeği ve Korku Vadisi. Geriye kalan eserler, 56 adet hikayenin bölümlere ayrılıp kitaplaştırılmasından oluşuyor. Sherlock Holmes'in Maceraları, 12 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Anıları, 11 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Dönüşü, 13 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes’in Dava Defteri, 12 hikaye içeriyor. Son Görev, 8 hikaye içeriyor. Kitapların da belirli bir okuma sırası var. Hikayeler ve romanlar birbirlerine atıfta bulunuyorlar. Bir siyahı eline alıp bitireceksin, bir beyazı eline alıp bitireceksin gibi bir durum yok. Beyazın belirli kısmını okuduktan sonra siyaha, siyahın belirli kısmını okuduktan sonra beyaza geçiyorsun verimli bir okuma istiyorsan.
Kesinlikle okunması taraftarı mısın peki? Çünkü ben sadece romanları biliyorum. Tabi hatırlamıyorum. Çok uzun zaman önce okumuştum.

@Evil Belief Edgar Allan Poe'nun 900 sayfasına ek bi 1600 sayfa daha hadi bi gayret! :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35