radasamara
80+ Gold
Dahası
Konu için teşekkür ederim sipariş verdim
Kitabın yayınevi iyi midir acaba?
Bu aldığım kitap bunun birleştirilmiş hali mi?Çok özür dilerim. Ben kütüphane kuruyorum deyince dükkan tarzı sandım. Benim hatam.
Tavsiyem setli halde almanız.
He he de okuyan olmayacak bizim evde. Okudum zaten. Kardeşim hiç okumaz. Sonuçta 1000 sayfa.Ben kitabın içeriğini bilmiyorum o yüzden yorum yapmayayım.
Ama bu fiyata alınır.
Sanırım öyle. Bütün hikayeler diyor sonuçta.Bu aldığım kitap bunun birleştirilmiş hali mi?
Öyleyse iptal edeyim yav.Sanırım öyle. Bütün hikayeler diyor sonuçta.
Eğer okuduysanız bence gerek yok.Şimdi ben bütün Sherlock'ları biliyorum. Yine de almalı mıyım ? Gerek var mı? @rdeM
Evet.Bu aldığım kitap bunun birleştirilmiş hali mi?
Abo bende var dur iptal edeyimEğer okuduysanız bence gerek yok.
Evet.
Ben zaten bu seriyi okumak istiyordum, fiyatı görünce dayanamadımPuff. Olm gaza getiriyonuz beni ha. Okuduğum kitabı alacam heralde.
Sanırsam yazarları farklı. Virginia Woolf 'un seti 10'lu.@Gizemss Şimdi şeyi soracağım. Bazı yayın evleri sherlock seti 5 kitap bazılarının ki 10 kitap bazılarının ki 7 kitap. Bunlar niye böyle yapıyorlar?
Sen söyleyince fark ettim. Biri bütün romanlar biri bütün hikayeler. Hikaye ile romanın farkı ne? Yani ben sherlock kitaplarını hep hikayelerin birleştirilmesi sanardım. Romanlar farklı mı?Elimde bulunuyor. Baskısı güzel, ciltli. Hafif çeviri hataları ve baskı hataları var fakat göz ardı edilebilir. Kocaman kitapta gözden kaçmış, zaten fiyatı da oldukça ucuz. Bu fiyata on numara. Beyaz olanda 4 adet romanın hepsi bulunuyor. Siyah olanda 56 adet hikayenin hepsi bulunuyor. Hepsini sırasına göre dizmişler. Alacaksanız mutlaka ikisini de alın. Hikayeler ve romanlar birbiriyle bağlantılı. Ren yayınlarının kendi hazırlamış olduğu "Aforizmalar" adı altında bir bölüm de var. Sherlock'un özlü sözlerini derleyip koymuşlar. Bu arada beyaz gözüken de siyah, alacakları bilgilendireyim. Siyah kitabın üstüne beyaz koruma cildi atmışlar. Cildi kaldırınca kitabın kendisi gözüküyor, Siyah.
Evet, farklı. Sherlock Holmes serisi sadece romanlardan oluşmuyor. Romanlar ve hikayelerden oluşuyor. 4 adet roman, 56 adet hikayesi var. Arthur Conan Doyle'nin zamanında gazete ve dergi köşelerinde paylaştıkları hikaye oluyor. Bunları derlemişler. Roman olanlar Kızıl Dosya, Dörtlerin İmzası, Baskervillerin Köpeği ve Korku Vadisi. Geriye kalan eserler, 56 adet hikayenin bölümlere ayrılıp kitaplaştırılmasından oluşuyor. Sherlock Holmes'in Maceraları, 12 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Anıları, 11 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Dönüşü, 13 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes’in Dava Defteri, 12 hikaye içeriyor. Son Görev, 8 hikaye içeriyor. Kitapların da belirli bir okuma sırası var. Hikayeler ve romanlar birbirlerine atıfta bulunuyorlar. Bir siyahı eline alıp bitireceksin, bir beyazı eline alıp bitireceksin gibi bir durum yok. Beyazın belirli kısmını okuduktan sonra siyaha, siyahın belirli kısmını okuduktan sonra beyaza geçiyorsun verimli bir okuma istiyorsan.Sen söyleyince fark ettim. Biri bütün romanlar biri bütün hikayeler. Hikaye ile romanın farkı ne? Yani ben sherlock kitaplarını hep hikayelerin birleştirilmesi sanardım. Romanlar farklı mı?
Hocam bi de son olarak Arsen Lüpen hakkında soracağım.Sanırsam yazarları farklı. Virginia Woolf 'un seti 10'lu.
Diğerlerini anlamadım, yazarları aynı ama setler farklı sayıda.
Edit: O da aynı yazarmış. Bir fikrim yok bu konuda.
Kesinlikle okunması taraftarı mısın peki? Çünkü ben sadece romanları biliyorum. Tabi hatırlamıyorum. Çok uzun zaman önce okumuştum.Evet, farklı. Sherlock Holmes serisi sadece romanlardan oluşmuyor. Romanlar ve hikayelerden oluşuyor. 4 adet roman, 56 adet hikayesi var. Arthur Conan Doyle'nin zamanında gazete ve dergi köşelerinde paylaştıkları hikaye oluyor. Bunları derlemişler. Roman olanlar Kızıl Dosya, Dörtlerin İmzası, Baskervillerin Köpeği ve Korku Vadisi. Geriye kalan eserler, 56 adet hikayenin bölümlere ayrılıp kitaplaştırılmasından oluşuyor. Sherlock Holmes'in Maceraları, 12 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Anıları, 11 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes'in Dönüşü, 13 hikaye içeriyor. Sherlock Holmes’in Dava Defteri, 12 hikaye içeriyor. Son Görev, 8 hikaye içeriyor. Kitapların da belirli bir okuma sırası var. Hikayeler ve romanlar birbirlerine atıfta bulunuyorlar. Bir siyahı eline alıp bitireceksin, bir beyazı eline alıp bitireceksin gibi bir durum yok. Beyazın belirli kısmını okuduktan sonra siyaha, siyahın belirli kısmını okuduktan sonra beyaza geçiyorsun verimli bir okuma istiyorsan.