Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ne anlatiyon senne yükselir peki sizce
Ne anlatiyon senne yükselir peki sizce
bu gece alacağım bende onu gördüm zaten adamların misyonu 0 ları yakmak yakarsalar çok iyi olurKanka dün gece alsaymışsın %40 kar edecektin.
Alibaba SHIBA ile satışa başlayacağı haberini yaydı ve %40 arttı
Alıntıyı görüntüle
sen ne anlatıyorsun aslanım yardımcı olamyacaksan git bak raporlamak istemiyorum seniNe anlatiyon sen
bu gece alacağım bende onu gördüm zaten adamların misyonu 0 ları yakmak yakarsalar çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen ne anlatıyorsun aslanım yardımcı olamyacaksan git bak raporlamak istemiyorum seni
Varsıkıntın varsa özelden yazabilirsin
Dayı 0'ları yaksalar ne yazar . Fiyatı %50 artacaktır ama sende 1 milyon shiba varsa o 500 bin olur. Hiç bir değişiklik olmaz yakılsa da.bu gece alacağım bende onu gördüm zaten adamların misyonu 0 ları yakmak yakarsalar çok iyi olur
sen ne anlatıyorsun aslanım yardımcı olamyacaksan git bak raporlamak istemiyorum seni
o da yeter %50 50 dir knkDayı 0'ları yaksalar ne yazar . Fiyatı %50 artacaktır ama sende 1 milyon shiba varsa o 500 bin olur. Hiç bir değişiklik olmaz yakılsa da.
kar var mı var yeter bana işte 7 cent olsa efsane olur ama çok zaman var ben zaten kısa vade için buna atmam paramı uzun zaman bekleyeceğim atacağım unutacağım o parayıo da yeter %50 50 dir knk
%50 artacaktır demek istediğim değil. %50 artar ama senin cüzdanından da %50 shiba eksilir hiç bir şey değişmez yani.o da yeter %50 50 dir knk
kar var mı var yeter bana işte 7 cent olsa efsane olur ama çok zaman var ben zaten kısa vade için buna atmam paramı uzun zaman bekleyeceğim atacağım unutacağım o parayı