shiba coin 1 TL olur mu ? yükselişe geçer mi ?

altı boş balon coinler aç gözlülerin paralarını kaybettiği yerdir arkadaşlar ne olacağı hiç belli olmaz bir gün bi uyanırsın ve öyle bir coin yoktur

bunun bir hesabı vardı, 1 tl olması imkansız gibi bir şey ciddi ciddi imkansız.

Bilemiyorum, incelemesine bak.
Çok uzun vadeli kendime aldım.

bende öyle yapacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak güzel kardeşim yardımcı olmayacaksan bakma konuma zaten rapor ettim seni git buradan her olaya gülücük atma
Şu anki fiyatından 2milyon x yapmasi lazim sence olur mu? Boyle saçma sorulara haha atılır ne yapayım?

SHIBA asla ama asla olamaz 1 TL. 15 20 yıl sonra belki ama çok zor.
Eğer 1 TL olursa BTC'nin 10 katı piyasa değeri eder. BTC 2. ETH 3. BNB 4. olur bu da imkansız şimdilik.
Bana diyeceksiniz e abi Doge de böyleydi. Doge'nin bu kadar arzı yoktu.

Şu anki fiyatından 2milyon x yapmasi lazim sence olur mu? Boyle saçma sorulara haha atılır ne yapayım?
kardeşim uzun vade de 1 2 yıl sonra neden anlamıyorsun şu yorumları oku uzun vade de yazdım dostum bak

SHIBA asla ama asla olamaz 1 TL. 15 20 yıl sonra belki ama çok zor.
Eğer 1 TL olursa BTC'nin 10 katı piyasa değeri eder. BTC 2. ETH 3. BNB 4. olur bu da imkansız şimdilik.
Bana diyeceksiniz e abi Doge de böyleydi. Doge'nin bu kadar arzı yoktu.
ben 2 3 yıllık süreç içinde diyorum 50 kuruş olsa yine bana yeter açıkcası 200 300 tl ye milyoner oluruz ben beklerim atarım kalsın o para gitmiş gibi düşünüp bekleyeceğim

kardeşim uzun vade de 1 2 yıl sonra neden anlamıyorsun şu yorumları oku uzun vade de yazdım dostum bak

ben 2 3 yıllık süreç içinde diyorum 50 kuruş olsa yine bana yeter açıkcası 200 300 TL ye milyoner oluruz ben beklerim atarım kalsın o para gitmiş gibi düşünüp bekleyeceğim
Olamaz imkansız. Coinlerini yakması gerek ki %50 yaksa senin cüzdanından da %50 Shiba eksilecek bir şey değişmeyecek. Asla 1 TL olamaz şu 7 yıl içinde.

Olamaz imkansız. Coinlerini yakması gerek ki %50 yaksa senin cüzdanından da %50 Shiba eksilecek bir şey değişmeyecek. Asla 1 TL olamaz şu 7 yıl içinde.
50 kr olsun yine yeter adamların hedefi en az 0.1 dolar olamasıymış 0 küsüratları atmakmış ben 7 cent olsa bile yeter hocam bekleyeceğim ben bu konuyu paylaştığımda 0.00006 di şimdi 0.00007 civarı olmuş %10 değer kazanmış benim acelem yok cs de 1 item satıp 3 5 yıl sonra deli paralar kazanmak çok iyi bir şey ama sadece piyasadaki sayısı beni tedirgin ediyor

50 kr olsun yine yeter adamların hedefi en az 0.1 dolar olamasıymış 0 küsüratları atmakmış ben 7 cent olsa bile yeter hocam bekleyeceğim ben bu konuyu paylaştığımda 0.00006 di şimdi 0.00007 civarı olmuş %10 değer kazanmış benim acelem yok cs de 1 item satıp 3 5 yıl sonra deli paralar kazanmak çok iyi bir şey ama sadece piyasadaki sayısı beni tedirgin ediyor
Hocam olamaz :D. Piyasada 394 Trilyon 760 Milyar adet var. 50 kuruş olursa BTC'nin 130 katı yapar piyasa değeri bu durumda da Dünyanın en değerli coini SHIBA olur ve bunun olma olasılığı %0.

Hocam olamaz :D. Piyasada 394 Trilyon 760 Milyar adet var. 50 kuruş olursa BTC'nin 130 katı yapar piyasa değeri bu durumda da Dünyanın en değerli coini SHIBA olur ve bunun olma olasılığı %0.
ne yükselir peki sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,562
Üyeler
174,582
Son üye
only1enes
Geri