bende öyle yapacamBilemiyorum, incelemesine bak.
Çok uzun vadeli kendime aldım.
bak güzel kardeşim yardımcı olmayacaksan bakma konuma zaten rapor ettim seni git buradan her olaya gülücük atma
Şu anki fiyatından 2milyon x yapmasi lazim sence olur mu? Boyle saçma sorulara haha atılır ne yapayım?bende öyle yapacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bak güzel kardeşim yardımcı olmayacaksan bakma konuma zaten rapor ettim seni git buradan her olaya gülücük atma
SHIBA asla ama asla olamaz 1 TL.
kardeşim uzun vade de 1 2 yıl sonra neden anlamıyorsun şu yorumları oku uzun vade de yazdım dostum bakŞu anki fiyatından 2milyon x yapmasi lazim sence olur mu? Boyle saçma sorulara haha atılır ne yapayım?
ben 2 3 yıllık süreç içinde diyorum 50 kuruş olsa yine bana yeter açıkcası 200 300 tl ye milyoner oluruz ben beklerim atarım kalsın o para gitmiş gibi düşünüp bekleyeceğimSHIBA asla ama asla olamaz 1 TL. 15 20 yıl sonra belki ama çok zor.
Eğer 1 TL olursa BTC'nin 10 katı piyasa değeri eder. BTC 2. ETH 3. BNB 4. olur bu da imkansız şimdilik.
Bana diyeceksiniz e abi Doge de böyleydi. Doge'nin bu kadar arzı yoktu.
Olamaz imkansız. Coinlerini yakması gerek ki %50 yaksa senin cüzdanından da %50 Shiba eksilecek bir şey değişmeyecek. Asla 1 TL olamaz şu 7 yıl içinde.kardeşim uzun vade de 1 2 yıl sonra neden anlamıyorsun şu yorumları oku uzun vade de yazdım dostum bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 2 3 yıllık süreç içinde diyorum 50 kuruş olsa yine bana yeter açıkcası 200 300 TL ye milyoner oluruz ben beklerim atarım kalsın o para gitmiş gibi düşünüp bekleyeceğim
50 kr olsun yine yeter adamların hedefi en az 0.1 dolar olamasıymış 0 küsüratları atmakmış ben 7 cent olsa bile yeter hocam bekleyeceğim ben bu konuyu paylaştığımda 0.00006 di şimdi 0.00007 civarı olmuş %10 değer kazanmış benim acelem yok cs de 1 item satıp 3 5 yıl sonra deli paralar kazanmak çok iyi bir şey ama sadece piyasadaki sayısı beni tedirgin ediyorOlamaz imkansız. Coinlerini yakması gerek ki %50 yaksa senin cüzdanından da %50 Shiba eksilecek bir şey değişmeyecek. Asla 1 TL olamaz şu 7 yıl içinde.
Hocam olamaz . Piyasada 394 Trilyon 760 Milyar adet var. 50 kuruş olursa BTC'nin 130 katı yapar piyasa değeri bu durumda da Dünyanın en değerli coini SHIBA olur ve bunun olma olasılığı %0.50 kr olsun yine yeter adamların hedefi en az 0.1 dolar olamasıymış 0 küsüratları atmakmış ben 7 cent olsa bile yeter hocam bekleyeceğim ben bu konuyu paylaştığımda 0.00006 di şimdi 0.00007 civarı olmuş %10 değer kazanmış benim acelem yok cs de 1 item satıp 3 5 yıl sonra deli paralar kazanmak çok iyi bir şey ama sadece piyasadaki sayısı beni tedirgin ediyor
ne yükselir peki sizceHocam olamaz . Piyasada 394 Trilyon 760 Milyar adet var. 50 kuruş olursa BTC'nin 130 katı yapar piyasa değeri bu durumda da Dünyanın en değerli coini SHIBA olur ve bunun olma olasılığı %0.