Neler Yeni

🔥Shiba Metaverse Dünyasına giriş yapıyor!!

OnurCiftci26

80+ Bronze
Shiba Inu takımı artık The Sandbox, Decentraland ve CryptoVoxels gibi projelerle yarışacak.

Shiba Inu geliştiricileri, Shiba Lands adlı yeni bir projeyi duyurmalarının ardından metaverse oyunlarını hızlandırdılar. Yakında satışa sunulması planlanan gayrimenkuller bir süre sonra gerçekten satılabilecek.

ShibaSwap merkezi olmayan borsanın yerel belirteci olan Doge Killer’ın (LEASH) sahipleri, geliştiriciler tarafından oluşturulan bir kuyruk sistemine uygun olarak ilk satış aşamasına verilecektir. Arazinin geri kalanı ilk satıştan kısa bir süre sonra açılacaktır.

Projenin şu anki geçici adı “Shibverse” ancak asıl adın bu ay takım tarafından açıklanması bekleniyor.

1644434539863.png

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
desene bizim shiba x3 falan yapar :D

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güzel bir proje ama sağlam temeli olacak mı orası tartışılır.

drocco

80+ Bronze
Bence #Satoshi = #Ryoshi

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
desene bizim shiba x3 falan yapar :D
Sağlam yakım yaparlarsa güzel patlarda çok var piyasada ben son yükselişten sonra kar cebe yakışır deyip tüm shibayı bozdurdum çekildim shibanın ne yapacağı bazen belli olmuyor ama bir sıfırı atacağı düşünüyorum ya bu sene yada ilerleyen senelerde :) ( Bu yoruma bakarakta yatırım tavsiyesi vermeyerek yasal sorumluluk almıyorum şahs idüşüncelerim)

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Sağlam yakım yaparlarsa güzel patlarda çok var piyasada ben son yükselişten sonra kar cebe yakışır deyip tüm shibayı bozdurdum çekildim shibanın ne yapacağı bazen belli olmuyor ama bir sıfırı atacağı düşünüyorum ya bu sene yada ilerleyen senelerde :)
bende malum ben biraz üssten alınca saldım gitti ilerleyen zamanlarda görürüz ümitliyim bende :D

drocco

80+ Bronze
#SHIB sürekli yakım yapılıyor. Twitter da bir sayfa sürekli SHIB token yakımı linklerini paylaşıyor.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
14 subatta yine baya yakacaklar diye hatırlıyorum, nakite döneceğim parayla öylesine almıştım sabah çekecektim %48 artmış, worth.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Turkiyede kripto işine giren kişilerin bende dahil olmak üzere %80 inde shib var illaki bu fiyatta kalmaz artar ama çok artacağını sanmıyorum kısa dönemde.Artarsa o kadar herkes zengin olur hedef 0.1 dolar diyorlar çok zor olabilirde ama çok çok zor YTD.

drocco

80+ Bronze
Yanlış hatırlamıyorsam 400 trilyon shiba var 5 dolar yaksan ne yakmasan ne aylık 150 dolar de pek etkisi olmaz .
Az da olsa sürekli yakım oluyor. Zamanla arz azalacaktır bence.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Az da olsa sürekli yakım oluyor. Zamanla arz azalacaktır bence.
Zamanla arz azalabilir dediğine katılıyorum aslında bir süre kendinden bıktırıp bi 10x yapabilir :) Binance kedi ve köpeği seviyor ilgi duyuyor gibi bir şey her an her şey olabilir. Bu kadar gelecek tahmini falcılık yeter galiba :)

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
%50 yaparak hafif dürttü alim zamanı geldi bence ytd!

Top Bottom