Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Bu fiyata alınır mı? ekleme yapmak lazimmi
Kasa hoşuma gitmedi![]()
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
alınmaz![]()
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
vento iyi ama bu modeli tek fanlıKasa hoşuma gitmedi
Fiyatı çok iyi ama fsp marka güç kaynağını tavsiye etmiyorlar![]()
Evet o yüzden hoşuma gitmedivento iyi ama bu modeli tek fanlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önde tek fan*
Yok gayet başarılıFiyatı çok iyi ama fsp marka güç kaynağını tavsiye etmiyorlar
kasımın 20'sinden sonra en az 2 hazır sistem bekliyorum. giriş seviye olur mu bilmem ama kara cuma adı verilen etkinlik 20 küsürde olduğu için o zaman güzel bir şey gelme ihtimali var. beklemeni öneririmEvet o yüzden hoşuma gitmedi
best 10 a girer ne diyon?Fiyatı çok iyi ama fsp marka güç kaynağını tavsiye etmiyorlar
Ne zaman görsem kotuluyorlar o yüzden dedim dikkatli olması içinkasımın 20'sinden sonra en az 2 hazır sistem bekliyorum. giriş seviye olur mu bilmem ama kara cuma adı verilen etkinlik 20 küsürde olduğu için o zaman güzel bir şey gelme ihtimali var. beklemeni öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
best 10 a girer ne diyon?
iyi bir psu.Ne zaman görsem kotuluyorlar o yüzden dedim dikkatli olması için![]()