gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Evet, daha kötü.o kadar kötü değil la
Evet, daha kötü.o kadar kötü değil la
Hocam özelliklerine bakmadınız heralde abdullah abiye rakip tayfa bunlar...o kadar kötü değil la
Hocam piyasadaki birçok sistem bundan daha iyi abdullah abiyi saymıyorum o en iyisiPollux 3T-10 varken alınmaz gibi.
İzoly turbox denen çöpler hariç onlar pc değilki onlar a pc demek pc standartlarına hakaretdiryok knk daha berbatları var atayım bak
Yeni nesil oyunlar diyorlar csgo testi yapıyolar çıldırıcammmbaya uzun bir oyun testi
HHocam o video bundan daha beter reklam abonelikten çıkıyorum teker teker bu kanallardanİzoly turbox denen çöpler hariç onlar PC değilki onlar a PC demek PC standartlarına hakaretdir
ne izoly tuboxlar gördük kötü değilEvet, daha kötü.
1660ti ile alınır bu aradaGame garaj reklamı ancak bukadar olur i3 10100f işlemciye yeni nesil diyorlar, saçma ram kullanıyorlar, düşük fiyat bandındaki sistemde gereksiz yere RGB kasa kullanıyorlar, sisteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar. @Abdullah Hacıgül abinin sisteme laf edenler nerdeler hepsini shiftdelete izlemeye davet ediyorum...
Klavye keşke söylendiği gibi mekanik olsa...yok knk daha berbatları var atayım bak
SSD netac yerine patriot seçilerek alınabilir, PSU AİGO'nun bir modeli, iş görür ama 500W FSP Hydro gibi bir ürün olsa daha iyi olurdu, 10100F'den daha yeni bir işlemci var da biz mi bilmiyoruz? Ramler en fazla 2666'da çalışacağı için çokta saçma değil. Bu fiyat bandında bir ürün için kasa çok da abes değil bence.Game garaj reklamı ancak bukadar olur i3 10100f işlemciye yeni nesil diyorlar, saçma ram kullanıyorlar, düşük fiyat bandındaki sistemde gereksiz yere RGB kasa kullanıyorlar, sisteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar. @Abdullah Hacıgül abinin sisteme laf edenler nerdeler hepsini shiftdelete izlemeye davet ediyorum...
Diğer konularda haklısın ama burada değil, resmen kötülemek için sebep aramışsın.isteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar.