Shopify ücret ödemesi

tektakip

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar ben 3 ay 1 dolar shopfiy kampanyası ile üye oldum fakat ben bu süre 6 gün geçti ve yeni ücretlendirme oldu 38 dolar gibi ama hiç kullanmadım meraktan açmıştım acaba bunu ödemezsem bir sorun olur mu ödemek zorunda mıyım mağazayı kapat dediğimde ödenmemiş faturanız mevcuttur diyor kapanmıyor hiç kullanmadığım bir şey için para ödemek istemiyorum.

Merhabalar ben 3 ay 1 dolar shopfiy kampanyası ile üye oldum fakat ben bu süre 6 gün geçti ve yeni ücretlendirme oldu 38 dolar gibi ama hiç kullanmadım meraktan açmıştım acaba bunu ödemezsem bir sorun olur mu ödemek zorunda mıyım mağazayı kapat dediğimde ödenmemiş faturanız mevcuttur diyor kapanmıyor hiç kullanmadığım bir şey için para ödemek istemiyorum.
satış fln mı aldın

evet almıştım ödemelerini yaptım ama bu ayki ödemesini yapmadım ki kapatmaya çalışıyorum ama ben ay sonu hatırlarken ödeme ay başındaymış benden 38 dolar istiyor kartımda o kadar da yok çekemiyor bunun için bana bir yaptırım uygular mı acaba 90 gün sonunda ödeme olmazsa sayfa ve mağaza kapanır yazıyor ama shopify yurt dışı temelli bir site ondan ne yapıcam bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,991
Üyeler
186,701
Son üye
Warque
Geri