YURTSEVENGAMER
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada konuyla alakasız ama şimdi yeni konu açmak istemiyorum b550m-k ile oc yapılabiliyor mu.?
evet yapabilirsin.Bu arada konuyla alakasız ama şimdi yeni konu açmak istemiyorum b550m-k ile oc yapılabiliyor mu.?
Evet ama anakart en kötü B550 lerden birisiBu arada konuyla alakasız ama şimdi yeni konu açmak istemiyorum b550m-k ile oc yapılabiliyor mu.?
Siz de haklısınız. Zaten en yakın sürede değiştireceğim. Peki psu yetmezliğinden kapanma fln olur mu?kaliteli bir psu almak senin yararına olacaktır özellikle 3070ti gibi yüksek tdp'li kartları grup düzenlemeli psularla kullanmak akıl karı değil.
soruna gelecek olursak evet shp 650 ile 3070ti kullanabilirsin
bana sorarsan 5600x ile overclock yapmak pek karlı değil.evet yapabilirsin.
işlemcinin silikonuna bağlı oc potansiyeli değişkenlik gösterebilir
hayırSiz de haklısınız. Zaten en yakın sürede değiştireceğim. Peki psu yetmezliğinden kapanma fln olur mu?
sanmıyorum watt olarak yeterli.Siz de haklısınız. Zaten en yakın sürede değiştireceğim. Peki psu yetmezliğinden kapanma fln olur mu?
evet yapabilirsin.
işlemcinin silikonuna bağlı oc potansiyeli değişkenlik gösterebilir
İşlemci 5600x. Peki kötü derken beni ne anlamda üzer?Evet ama anakart en kötü B550 lerden birisi![]()
VRM ve soğutması kötü, 5600X de silikon özürlüsü çıkabilir.İşlemci 5600x. Peki kötü derken beni ne anlamda üzer?
mosfet ve vrm pasif soğutmaları namevcut.İşlemci 5600x. Peki kötü derken beni ne anlamda üzer?
Mosfet soğutucusu yokİşlemci 5600x. Peki kötü derken beni ne anlamda üzer?
VRM ve soğutması kötü, 5600X de silikon özürlüsü çıkabilir.
OC işini aslında meraktan sordum. Yoksa yapmaı düşünmüyorum. Normal oyun oynarken ve belki renderde çok ısınır mı? Bir de 5600x in performansını düşürür mü?mosfet ve vrm pasif soğutmaları namevcut.
overclock ile daha çok ısınır
Performans artıtır ama stok fan ile 100MHZ artırırsın anca.OC işini aslında meraktan sordum. Yoksa yapmaı düşünmüyorum. Normal oyun oynarken ve belki renderde çok ısınır mı? Bir de 5600x in performansını düşürür mü?