siber suç ne yapılmalı

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,247
arkadaşlar belki biliyorsunuzdur youtube da ezan remix denen bir saçmalık var ve hala youtubedan kaldırılmadı kaldırılması için ne yapmamız gerek ortak bir sorun bu ve hala çözüm bulunmadı ve böyle giderse bu terörizmi iyice yayacaklar

Sal abi çok mühim bir konu değil.

arkadaşlar belki biliyorsunuzdur youtube da ezan remix denen bir saçmalık var ve hala youtubedan kaldırılmadı kaldırılması için ne yapmamız gerek ortak bir sorun bu ve hala çözüm bulunmadı ve böyle giderse bu terörizmi iyice yayacaklar
YouTube'a rapor edin.

sal ne yapıyorlarsa yapsınlar seni ilgilendirmez, eğer rahatsız oluyorsan izleme seveni vardır illaki

ne alaka kaldırılmalı siber suçlar ne alaka kardeşim
siber suçu şu açıdan söyledim bizm dinimizi kötüleyen şeyler kalkmıyor ama onların yaptıkları hemen internetten kalkıyor

İnsanlar inanmak değil saygı duymak zorundalar. Biz bu düşünceyi benimseyene kadar gelişemeyiz. Bunun adı terbiyesizlikten başka bir şey değil. Ancak elimizden bir şey gelmez. Bu arada bunun terörizm ile alakalı bir alakası yok.

siber suçu şu açıdan söyledim bizm dinimizi kötüleyen şeyler kalkmıyor ama onların yaptıkları hemen internetten kalkıyor
Her dine yapanı bulabilirsin kişi mizah yaptığını sanabilir ya da inanmıyordur saçma bulduğu için dalgaya alabilir fazla kasmamak lazım

Siber suçların ilgileneceğini sanmam. Bir şeyler olsun istiyorsan illa imza kampanyası başlatabilirsin fakat bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Bu arada yapılan da büyük bir saygısızlık arkadaş burada duyar falan kasmıyor haklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,519
Üyeler
190,055
Son üye
Anıl1
Geri