Neler Yeni

Sıcak Fırsatlar Düzenlenmeli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Merhaba herkese her gün sıcak fırsatta saçma bir şekilde yardım konuları açılıyor. Bir çözümü yok mu? Ya da insanlar okumayı bilmiyor mu? Artık sıkmaya başladı.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,625
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Merhaba herkese her gün sıcak fırsatta saçma bir şekilde yardım konuları açılıyor. Bir çözümü yok mu? Ya da insanlar okumayı bilmiyor mu? Artık sıkmaya başladı.
Ustte ki arkadas atmis zaten kurali ama bence haklisin dediginde. Yine de bunu mail uzerinden iletmen daha iyi olur.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
Ustte ki arkadas atmis zaten kurali ama bence haklisin dediginde. Yine de bunu mail uzerinden iletmen daha iyi olur.
Şimdi gözle görülen bir sorun forumda tartışmak daha iyi bakalım herkes aynı fikirde mi. Sıcak fırsatları hepimiz takip ediyoruz. Sadece benim oraya mail atmam bir işe yaramaz belki dikkate bile alınmaz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Böyle bir konu açılması yasak ama size katılıyorum. Mehmet Ağabeyin bu kategori için ciddi anlamda indirimden anlayan saçma sapan indirimi ayırt edecek bir moderatör çekmesi güzel olacaktır. Adam utanmasa 7 tllik ekmek 5 tl oldu diye indirim konusu açacak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,392
Üyeler
165,812
Son üye
bozkurtedits
Top Bottom