Sıcak Fırsatlar Düzenlenmeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,488
Merhaba herkese her gün sıcak fırsatta saçma bir şekilde yardım konuları açılıyor. Bir çözümü yok mu? Ya da insanlar okumayı bilmiyor mu? Artık sıkmaya başladı.

Merhaba herkese her gün sıcak fırsatta saçma bir şekilde yardım konuları açılıyor. Bir çözümü yok mu? Ya da insanlar okumayı bilmiyor mu? Artık sıkmaya başladı.
Ustte ki arkadas atmis zaten kurali ama bence haklisin dediginde. Yine de bunu mail uzerinden iletmen daha iyi olur.

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
Ustte ki arkadas atmis zaten kurali ama bence haklisin dediginde. Yine de bunu mail uzerinden iletmen daha iyi olur.
Şimdi gözle görülen bir sorun forumda tartışmak daha iyi bakalım herkes aynı fikirde mi. Sıcak fırsatları hepimiz takip ediyoruz. Sadece benim oraya mail atmam bir işe yaramaz belki dikkate bile alınmaz

Böyle bir konu açılması yasak ama size katılıyorum. Mehmet Ağabeyin bu kategori için ciddi anlamda indirimden anlayan saçma sapan indirimi ayırt edecek bir moderatör çekmesi güzel olacaktır. Adam utanmasa 7 tllik ekmek 5 tl oldu diye indirim konusu açacak.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri