İlk sipairsim var 230tl gözüküyor ?vergi dahil 120 tl zaten sadece ilk siparişe özel fiyat tabi ama
Ss atarmisin hangi seti aldınız siz çantalı olan mi ?vergi dahil 120 tl zaten sadece ilk siparişe özel fiyat tabi ama
hangi paketi alıyorsunuzİlk sipairsim var 230tl gözüküyor ?
İlk sipairsim var 230tl gözüküyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ss atarmisin hangi seti aldınız siz çantalı olan mi ?
Okey hocam ben çantalı aliyormuşum
Gerek yok gibi sizin dediginizi aldım ek fırça vs boş gibi geldianlaşıldı hocam çantalı olanda ek fırça vesairede var işinizi görecekse o paketi alın 220v eu plug seçeneğini seçmeyi unutmayın yalnız
Arada 95tl fark var 95tl etmez ek verdiği şeyler tek kotu yanı siyah rengi olmaması ama yapcak bişi yokaynen öyle düşünüyorum bende
Siyah rengi nasıl yok. Var ya orada siyah model. 3 siyah 1 beyaz aldım ben. Başka linkte 90W kırmızı ve 90W mavi de aldım.Arada 95tl fark var 95tl etmez ek verdiği şeyler tek kotu yanı siyah rengi olmaması ama yapcak bişi yok
90w modeli kaç tlSiyah rengi nasıl yok. Var ya orada siyah model. 3 siyah 1 beyaz aldım ben. Başka linkte 90W kırmızı ve 90W mavi de aldım.
Siyah olan pahalı 230tl ve kutulu siyah aynı paraya yoktuSiyah rengi nasıl yok. Var ya orada siyah model. 3 siyah 1 beyaz aldım ben. Başka linkte 90W kırmızı ve 90W mavi de aldım.
90w modeli kaç tl
Siyah olan pahalı 230tl ve kutulu siyah aynı paraya yoktu
Ben 230tl ödemedim siyah modele. 145 olması lazım. Sende bir hata var ya da fiyat yükseldi.90w modeli kaç tl
Siyah olan pahalı 230tl ve kutulu siyah aynı paraya yoktu