Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SICAKLIĞI AYARLANABİLİR KALEM HAVYA SETİ 127₺

yaman..k

80+ Bronze
Havya her evde olması lazım. Ben kullanmayı yeni öğrendim lehim yapmak çok zevkli. Evde yaptığım çalışmaları görsen 😂
Mesela bilgisayara bir sürü led şerit taktım. Bunları eski havya ile zor yapıyordum şimdi bu yeni aldıklarımızın ince ucu ile çok rahat oluyor.
Böyle küçük LED’leri arkasına buzdolabı mıknatısı ile yapıştırıp kasanın altına, power açıklığına , anakart üstüne felan led taktım. Power kısmındaki ve kasa altındaki işlemci sıcaklığına göre yeşil turuncu kırmızı olarak değişecek şekilde ayarladım. Birde soundbarım var. Onun arkasındaki ledi de ambilight olarak ayarladım. Ekranda ne varsa ona göre ışık hareketli yanıyor.

Yani havya her yerde işe yarıyor.
108 TL ye white set 2 yi aldım bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tosla aliexpresde cashback veriyor mu?
Bitti o

KingDeViL

80+ Bronze
108 TL ye white set 2 yi aldım bakalım.

Bitti o
Set 2 yeterli. Ben geçen ay almıştım. Onu kullanıyorum. Diğerlerini satmak için aldım.

1719154788039.png

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
mert
sizce 80w mu alınır yoksa 90 w olan model mi?

KingDeViL

80+ Bronze
Para ediyor mu bunlar sonuçta oem ürün.
Fikrim yok. Dolap uygulamasında aliexpresten alıp satanları görüyorum. Bu havyanın aynısı 600-700tl koyuyorlar.

Mesela şu alttaki havyayı aliexpresten alasım var ama içi bu bizim aldıklarımızla aynıdır diye almıyorum. Adam bunu sahibindene kaç katı fiyatla koymuş :D

1719155270173.png

1719155411010.png

sizce 80w mu alınır yoksa 90 w olan model mi?
80w set olanı al geç.

yaman..k

80+ Bronze
Fikrim yok. Dolap uygulamasında aliexpresten alıp satanları görüyorum. Bu havyanın aynısı 600-700tl koyuyorlar.

Mesela şu alttaki havyayı aliexpresten alasım var ama içi bu bizim aldıklarımızla aynıdır diye almıyorum. Adam bunu sahibindene kaç katı fiyatla koymuş :D

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

80w set olanı al geç.
Arasıra bende aliexpressten alıp satıyorum satılıyor valla.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
mert

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

80w set olanı al geç.
peki beyaz ile siyah arasında boyut farkı var mı? bana beyaz olan daha iri geldi resimde

yaman..k

80+ Bronze
peki beyaz ile siyah arasında boyut farkı var mı? bana beyaz olan daha iri geldi resimde
Hocam watt konusunda daha önceden havya kullanmadım fakat 90 w - ile 80 w arasında pek oynama olmaz hangisi ucuzsa onu al.

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ömer
Ayrı ayrıda olmadı tek hak veriyor.Bende set 3 aldım geçtim.
hocam ayrı ayrı derken farklı hesaplardan bahsettim.

Havya her evde olması lazım. Ben kullanmayı yeni öğrendim lehim yapmak çok zevkli. Evde yaptığım çalışmaları görsen 😂
Mesela bilgisayara bir sürü led şerit taktım. Bunları eski havya ile zor yapıyordum şimdi bu yeni aldıklarımızın ince ucu ile çok rahat oluyor.
Böyle küçük LED’leri arkasına buzdolabı mıknatısı ile yapıştırıp kasanın altına, power açıklığına , anakart üstüne felan led taktım. Power kısmındaki ve kasa altındaki işlemci sıcaklığına göre yeşil turuncu kırmızı olarak değişecek şekilde ayarladım. Birde soundbarım var. Onun arkasındaki ledi de ambilight olarak ayarladım. Ekranda ne varsa ona göre ışık hareketli yanıyor.

Yani havya her yerde işe yarıyor.
Güzel bi çalışma olmuş hocam, ellerine sağlık.

yaman..k

80+ Bronze

KingDeViL

80+ Bronze
Yalnış anlama ama saçma konulara takılıyorsun. Boyut farkı olamaz. Kullandıkları uçlar standart zaten. Biri büyük diğeri küçük olamaz. 80w başka satıcıdan, 90W başka satıcıdan aldım. 80w kullandığım havyanın ucunu 90w havyayı test etmek için ona taktım cuk diye uydu. Hepsi standart bunların. Rengi hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Siyah aldım ben kirlendiği belli olmasın diye. Beyazda aldım o yarın kargoya verilir. Gelmiş olsaydı 2sinin resmini atardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,225
Üyeler
159,461
Son üye
Theodor
Top Bottom