Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SICAKLIĞI AYARLANABİLİR KALEM HAVYA SETİ 127₺

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
mert
Yalnış anlama ama saçma konulara takılıyorsun. Boyut farkı olamaz. Kullandıkları uçlar standart zaten. Biri büyük diğeri küçük olamaz. 80w başka satıcıdan, 90W başka satıcıdan aldım. 80w kullandığım havyanın ucunu 90w havyayı test etmek için ona taktım cuk diye uydu. Hepsi standart bunların. Rengi hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Siyah aldım ben kirlendiği belli olmasın diye. Beyazda aldım o yarın kargoya verilir. Gelmiş olsaydı 2sinin resmini atardım.
elim küçük olduğundan küçük arıyorum o yüzden :D ama evet saçma konulara takılıyormuşum

KingDeViL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Emir Çetin
hocam seti aldım fakat ilk defa lehim yapıcam/havya kullanıcam erimez matlar varmış onların alternatifi olarak ne alınabilir. Geçici olarak lehim yapıyorken masanın üstüne mukavva vs koysam sıkıntı olur mu? Setin içerisinden çıkan lehim teli ne derece kaliteli ekstra olarak tel almak lazım mı?

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer
hocam seti aldım fakat ilk defa lehim yapıcam/havya kullanıcam erimez matlar varmış onların alternatifi olarak ne alınabilir. Geçici olarak lehim yapıyorken masanın üstüne mukavva vs koysam sıkıntı olur mu? Setin içerisinden çıkan lehim teli ne derece kaliteli ekstra olarak tel almak lazım mı?
Setin içinden çıkan lehimi hiç kullanmadım, kalitesini bilemiyorum ama illaki alman gerekecektir aceleye gerek yok o seni öğrenene kadar idare eder. Mata da hemen gerek yok setin içinde gelen istasyonda muhafaza edebilirsin. Masaya mukavva olur ufak bi plaka olur şimdilik onlarla idare edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Emir Çetin
Setin içinden çıkan lehimi hiç kullanmadım, kalitesini bilemiyorum ama illaki alman gerekecektir aceleye gerek yok o seni öğrenene kadar idare eder. Mata da hemen gerek yok setin içinde gelen istasyonda muhafaza edebilirsin. Masaya mukavva olur ufak bi plaka olur şimdilik onlarla idare edebilirsin.
Teşekkürler

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
yeni hesap açmaya çalışıyorum ama msn doğrulama ikinci sefer outlooka düşmüyor çözümünü bilen varmı

KingDeViL

80+ Bronze
Marangozdan gardolap arkasındaki ince kontra plaktan kestirip kullanabilirsin. Ben öyle yaptım. Bir de bozuk harddisk varsa benimki gibi stand yapabilirsin. Çinlilerin neyi kaliteli ki lehim teli kaliteli olsun. Ben 150tl verip iyisini almıştım şimdi aynı marka 600tl

Ekler

• IMG_9256.jpeg
    IMG_9256.jpeg
    2.6 MB · Hit: 64
  • IMG_9257.jpeg
    IMG_9257.jpeg
    1.5 MB · Hit: 59
  • IMG_9255.jpeg
    IMG_9255.jpeg
    2.8 MB · Hit: 61
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Emir Çetin
Marangozdan gardolap arkasındaki ince kontra plaktan kestirip kullanabilirsin. Ben öyle yaptım. Bir de bozuk harddisk varsa benimki gibi stand yapabilirsin. Çinlilerin neyi kaliteli ki lehim teli kaliteli olsun. Ben 150tl verip iyisini almıştım şimdi aynı marka 600tl
Teşekkürler. Elektronik devrelerde lehim pastası kullanılıyormuş lehim pastası olarak ne önerirsiniz

KingDeViL

80+ Bronze

yaman..k

80+ Silver
Tahtaya yazı yazarken kullanabilirmiyiz havyayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,761
Üyeler
169,618
Son üye
Hesher1
Top Bottom