Elimde Atlas'ın 60W havyası vardı derece ayarlama vs. yok normal,bundan alayım dedim sepette duruyordu işlerim olunca unuttum bugün baktığımda vergi dahil 127 tl olan set 3 şimdi vergisiz 184 tl olmuş,ne zaman indirime girer? Bir tane alayım.Bugün 80w siyah seti teslim aldım. Sorunsuz çalışıyor. 1 set 80w beyaz, 1 set 90w mavi sanırım yarın veya pazartesi teslim edilecek. Konu açılmadan önce sipariş verdiğim için bana erken geldi.
Alıntıyı görüntüle
Neden bu kadar aldınız al sat yapmak için mi hocam?Az önce 90W olanı da teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle
Evet. 2-3 set kendime ayırırım (evde sürekli bir şeyler icat ettiğimde havya bana lazım oluyor) , diğer 2 seti satar yine aliexpresten birşeyler alırım.Neden bu kadar aldınız al sat yapmak için mi hocam?
Satan çok kişi olduğu için baya bekletir gibi.Satılıyor mu hemen peki? Ben de alacaktım hemen zamlamışlar
Fiyatlar tekrar düştü alacaksanız.Elimde Atlas'ın 60W havyası vardı derece ayarlama vs. yok normal,bundan alayım dedim sepette duruyordu işlerim olunca unuttum bugün baktığımda vergi dahil 127 tl olan set 3 şimdi vergisiz 184 tl olmuş,ne zaman indirime girer? Bir tane alayım.
Ya hocam alacağım ama ptt'ye güvenemiyorum ilk kez aliexpress siparişimde kulaklık almıştım ve ptt sağolsun kargo çalındı o yüzden kararsızım.Fiyatlar tekrar düştü alacaksanız.
30 tane kargom geldi hepsi eksiksiz. Hatta havyaları direk zarfa koyup gönderiyorlar. Hiçbirisi kırılmadan sağlam geldi. Yine sen bilirsin. Zaten vereceğin para 100Tl küsur öyle büyük bir para değil.Ya hocam alacağım ama ptt'ye güvenemiyorum ilk kez aliexpress siparişimde kulaklık almıştım ve ptt sağolsun kargo çalındı o yüzden kararsızım.
Dostum bütün havyaların ucu kararır diye biliyorum. Ucu kararmayan yoktur. Örnek olarak a101den aldığımın resmini ekliyorum :@KingDeViL hocam sizden bir ricam olacakta 80w ve 90w olan modelleri test etme şansınız var mı ? Bazıları 80w olanın uçları çok kalitesiz, havyayı açınca direk kararmaya başlıyor vb. şeyler söylemişlerdi o yüzden almamıştım ama sizce 80 ve 90w modellerin kalite farkı var mıdır ya da uçları birbirinde farklı mı söyleyebilir misiniz.
Hocam a101'den aldığının ucuna ne olmuş öyle uç kalmamış neredeyse.Dostum bütün havyaların ucu kararır diye biliyorum. Ucu kararmayan yoktur. Örnek olarak a101den aldığımın resmini ekliyorum :
Alıntıyı görüntüle
80W olan da bu şekilde :
Alıntıyı görüntüle
Ucunu 90w olana takıp ayarı 500e getirince ucu bu hale getirdi Uc kısmındaki lehim tutan yeri bile kapkara olmuştu ama lehim pastası olduğu için ona daldırınca düzeldi. Pasta ve yanında gelen sarı süngeri ıslatınca ucu güzel temizleniyor.
Alıntıyı görüntüle
Bir de gözlemdiğim havyaya takılan gelen ucu mıknatıs çekmiyor. Ama yanında verdiği yedekler mıknatısa yapışıyor. Yapışmayan bakır daha kaliteli olur diye biliyorum. Bir bu uçlardan ikinci el platformlarında satanları görmüştüm. İhtiyacın olursa oradan alırsın. Ama bence yanında verdikleri felan uzun süre hobici birisine yeterli. 300 dereceyi geçmiyorum ben. Kullandığım lehim telini de atıyorum. İnce kullanıyorum ben :
Alıntıyı görüntüle
80w-90w nin uçları aynı. Hiçbir farkı yok. Bu arada havyayı açınca direk kararma felan yok. 4-5 günü kararmaya başladı benim. Oda dereceyi yüksekte deneyince.