Ya ben onu ucuna bir işlem uyguladım. Bir kaba su doldurup bakır sulfat ekledim. Adaptörün +sına havya ucunu eksi ucuna bakır bağlayıp bakır sulfatlı suya daldırıp elektrik verdim. Güya ucu bakır kaplayacaktım ama 12v fazla geldi ucu erittiHocam a101'den aldığının ucuna ne olmuş öyle uç kalmamış neredeyse.
Üsttekini daha uyguna buldum. Hatta aynı link bile olabilir. Alttaki 200W. Biraz fazla gibi.Bu ürünlerde indirim olursa alınır
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı uygun ama kargo çok yüksek
Alıntıyı görüntüle
Düşünme bile.Yanlışlıkla sıcakken dokunursak noluyor deneyimleyen var mı ?
new fear unlockedYanlışlıkla sıcakken dokunursak noluyor deneyimleyen var mı ?
Dokunduğun yerler su toplar, 2-3 gün sızlar, derisi şişer. çok kısa dokunursan bişey olmazYanlışlıkla sıcakken dokunursak noluyor deneyimleyen var mı ?
Ben yanlışlıkla dokunabilirim dalgınlığıma felan gelir iş eldiveni filan mı kullansam.new fear unlocked
Eğer tek başına iken kablo vs. Lehimleyeceksen ve yardımcı tutacak aparatın yoksa eldiven tavsiye ederim özellikle ince veya ttr çok damarlı kablolar ısıyı mükemmel bir şekilde iletiyor.Ben yanlışlıkla dokunabilirim dalgınlığıma felan gelir iş eldiveni filan mı kullansam.
Benimki ptt ye verilmiş cuma günü elime geçer gibi geldiğinde direkt ilana koyucam.Üsttekini daha uyguna buldum. Hatta aynı link bile olabilir. Alttaki 200W. Biraz fazla gibi.
Alıntıyı görüntüle
T65-SP DC 90W PD 65W akıllı elektrik havya 150-450 â hızlı ısıtma lehim kalem sıcaklık kalibrasyon gerilimi ayarlamak - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com