SICAKLIK ARTIŞI LAPTOP HP VİCTUS

JeweL1L

80+
Reaksiyon skoru
0
HP Victus 16 - i5-13500h RTX 3050 6gb - DDR5 8x2 GB Ram kullanan laptopumda termal macunu ve iç temizliğini haziran sonunda yaptım. VALORANT oyununda normalde 67-75 derecelerde gezerken artık 75-85 arası gezmeye başladı sıcaklık sebebini anlamadım. bu olay başıma gelmeden önceki günün gecesinde tüm ayarlarım sıfırlandı nvdia denetim masası ortadan kalktı. omen gaming hubda güç modunu balance dan performansa falan çekilmiş bir bilgisi olan var mı ?

bence normal benimki 12500h 90 ları görüyor intel işlemciler fena ısınıyor

perfomanstan balanceye çek . driveler silinmiş gibi görünüyor hocam ddu indirip önce sürücüler temizle sonra driver yükle ama öncelikle windows güncellemeleri kapat 5 hafta

bence normal benimki 12500h 90 ları görüyor intel işlemciler fena ısınıyor

perfomanstan balanceye çek
normalde balance kullanıyorum zaten ayarlarım sıfırlanmış normal diyorsun yani termal macunu ilk yenilediğimde 67-75 arası alıyordum o yüzden sıcaklıklar biraz şaşırttı beni.

normalde balance kullanıyorum zaten ayarlarım sıfırlanmış normal diyorsun yani termal macunu ilk yenilediğimde 67-75 arası alıyordum o yüzden sıcaklıklar biraz şaşırttı beni.
yani hocam laptoplar 90 a kadar normal ama driverler silinmiş gibi gözüküyor onları yenile
son çıkan nvdia driverini yükleme bozuk
işlemci driverini yenile
bios güncellemesini kontrol et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
yani hocam laptoplar 90 a kadar normal ama driverler silinmiş gibi gözüküyor onları yenile
son çıkan nvdia driverini yükleme bozuk
işlemci driverini yenile
bios güncellemesini kontrol et

intelinkinide silmem gerekli mi yoksa sadece nvidia yı mı sileyim ?

1756380563665.webp

ayalardan sisteme sistem bilgisi gelişmiş sistem ayaları aygıt yöneticisi sonra hayır olarak değiştir

intelinkinide silmem gerekli mi yoksa sadece nvidia yı mı sileyim ?
onu da sil çünkü işlemcin ısınıyor belki düzelir

önce windows güncellemelerini kapat

dediklerini yaptım ama şimdi fark ettim işlemci kullanımım bir anda %88 e falan fırlıyor sebebi ne olabilir
normalde 8-15 arası takılırken bir anda 80-90 arasınına çıkıp geri düşüyor 8-15 civarına

Windows Defender yapabiliyormuş galiba arada %100'e onun gerçek zamanlı korumasını kapattım zaten uygulama indirmiyorum uygulama indermen önce açarım geri. Bir Bilgin Varsa verirsen mutlu olurum yinede

Son düzenleme:
Geri