Amd34
80+ Bronze
Normal olabilir bi yük testine sokun sonuçları buraya atın.Sistem ryzen 5 7500f rx 7900gre bu sıcaklıklar boşta normal derece mi sizce? fan yönlerin'de değiştirmem gereken bir şey var mı olması gerektiği gibi mi yönler oda sıcaklığı ortalama 25 derece
Benim kart boşta 50-51 derece. İçi boş. Yani herhangi aksesuar yok.bosta 40 45 olması lazım ama bu oyuncaklarda 1 2 derece oynayabılır
yukte dereceler neBenim kart boşta 50-51 derece. İçi boş. Yani herhangi aksesuar yok.
Max 68-69 ennnn max en uç derece ise 71yukte dereceler ne
yanı normal geldı banaMax 68-69 ennnn max en uç derece ise 71
termal bakımları ne zaman yaptınız anormal geldıHocam yükte 80 üstünü 77-79 arası
Hocam bakımları yeni en az 3 kere söküp tekrar macun sürüp tekrar tekrar denedim bu dereceleri görüyor soğutucu thermalright 360mm sıvı var bundan önce assain peerles vardı onda da 83 dereceleri görüyordu yükte ne yaptıysam düşüremiyorum anormal bi sıcaklık değeri vartermal bakımları ne zaman yaptınız anormal geldı
termal macun markası nedırHocam bakımları yeni en az 3 kere söküp tekrar macun sürüp tekrar tekrar denedim bu dereceleri görüyor soğutucu thermalright 360mm sıvı var bundan önce assain peerles vardı onda da 83 dereceleri görüyordu yükte ne yaptıysam düşüremiyorum anormal bi sıcaklık değeri var