mantıksız olcak ama oyuncakları cıkardınızmıArctic Mx-4
bende anlamadım bu macunla işlemci yük testin de 91 derce gördü hocam phantom spirit ile oyunlarda da anlık peek 78 dereceye atıyor düşüyor acaba yen işlemci şeklinden dolayı pump out mu yapıyor biz fark etmiyoruz boşta 50 55 genelde oyunda 61 oluyorArctic Mx-4
sahtesi felan denk gelmıs olmasın bu kadar olmamalıbende anlamadım bu macunla işlemci yük testin de 91 derce gördü hocam phantom spirit ile oyunlarda da anlık peek 78 dereceye atıyor düşüyor acaba yen işlemci şeklinden dolayı pump out mu yapıyor biz fark etmiyoruz boşta 50 55 genelde oyunda 61 oluyor
yok hocam 8 10 ay önce aldığım macun duruyor bu değerleri gördüm diye yenisini aldım ısılar bir tık düştü öncesinde 70 altına inmiyordu macunda çok fenaydı konularımda var resmi yenisi sürünce de sonuç bu belki arc a750 nin etkisi olabilir 80 83 dereceydi yükteyken ama şuanda arada 78 e fırlaması garipsahtesi felan denk gelmıs olmasın bu kadar olmamalı
Valla anlamadım kiminde ısınmıyor kiminde çok ısınıyor valoda 68 dereceleri görürken bu arkadaşta 50 derecelerde benim neredeyse boşta aldığım değerleri 240mm sıvı ile alıyorbende anlamadım bu macunla işlemci yük testin de 91 derce gördü hocam phantom spirit ile oyunlarda da anlık peek 78 dereceye atıyor düşüyor acaba yen işlemci şeklinden dolayı pump out mu yapıyor biz fark etmiyoruz boşta 50 55 genelde oyunda 61 oluyor
Sanırım bu slikon kalitesi muhabbetindenValla anlamadım kiminde ısınmıyor kiminde çok ısınıyor valoda 68 dereceleri görürken bu arkadaşta 50 derecelerde benim neredeyse boşta aldığım değerleri 240mm sıvı ile alıyor
fark edermı bılmem denemekten zarar gelmeyecekse deneyınNe kaç tane var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır hocam çıkarmadım fark eder mi ki onunla sanmıyorum ama
rdr ultra da 65-68 valoda 71'leri görüyorNormal dereceler hocam. Güçlü işlemci bu sıcaklıklar normal. Yaptığınız yük testleri işlemciyi her saniye full yüke sokuyor. Ama günlük kullanımlarda işlemci maksimum dakikada 1-2 saniye o seviyeleri test eder. Dereceler gayet normal bana kalırsa. Oyunlarda 60 derece, God of war gibi işlemci isteyen oyunlarda da 70i geçmezse gayet ideal
Akşam çıkarıp bi deniyeyim zarar gelmezfark edermı bılmem denemekten zarar gelmeyecekse deneyın
hocam fan yazmayı unutmuşumNe kaç tane var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır hocam çıkarmadım fark eder mi ki onunla sanmıyorum ama