Yardım Sıcaklık degerleri normalmi

kyagizzz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Merhablar monster abra a5 v17.2 kullaniyorum forza 4 oynarken laptop islemci 85 leri goruyor ekran karti 80 i gormuyor benchmark testinde de ultrada 80 fps ortalama aldı normalmi internette ayni latobun 16gb li hali 90-95 fps aliyor aradaki fark bundan olabilirmi? Ve bu sicakliklar normalmi

Merhablar monster abra a5 v17.2 kullaniyorum forza 4 oynarken laptop islemci 85 leri goruyor ekran karti 80 i gormuyor benchmark testinde de ultrada 80 fps ortalama aldı normalmi internette ayni latobun 16gb li hali 90-95 fps aliyor aradaki fark bundan olabilirmi? Ve bu sicakliklar normalmi
Sıcaklıklar normal çünkü dizüstü bilgisayarlar genelde fazlasıyla ısınır zaten.

sıcaklıklar gayet normal dilerseniz kaliteli bir soğutucu alıp 5-6 derece daha serin kullanabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki aradaki fps ramdanmi
sanırım evet çift kanal ram her daim daha iyi performans verir

Ve bu sicakliklar latoba zarar verirmi

sıcaklıklar gayet normal dilerseniz kaliteli bir soğutucu alıp 5-6 derece daha serin kullanabilirsiniz

sanırım evet çift kanal ram her daim daha iyi performans verir
Sogutucum var ama ortasinda tek fani var cok eski bir sogutucu pek fayda etmiyordur maks 3°

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,122
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri