Neler Yeni

Yardım Fps değerlerim normalmi.

kyagizzz

80+ Bronze
Mux switch,İşlemci GPU'su ( iGPU) ve Ekran kartı GPU'sunu ekrana yansıtma diyebilirz ama laptoplarda mux switch olmadığı için GPU ve iGPU'yu ayrı algılamayıp ortak olarak agılıyor ve ekran kartı'nın performansı düşüyor.Eğer laptop'u başka monitöre bağlarsan monitör sadece GPU'yu algılar ve karttan tam verim almanı sağlar.8gb ram eklersen de bu sorun çözülüyor.
Ben zaten sadece gpu yu kullanmasini seciyorum oyun oynarken inteli kullanmiyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,485
İsim
Oğuz
Ben zaten sadece gpu yu kullanmasini seciyorum oyun oynarken inteli kullanmiyor
Ozaman 8gb ram daha alırsan düzelir.Zaten oyunların çoğu bile 12 gb yiyor.Windows'un 2-3 gb yese oyuna 5gb anca kalır.12 gb ram yiyen bir oyun için iyi bir gpu olsa bile fps drop ve fps düşüşü yersin.Yani kısacası ram eklemen yeterli onun dışında sorun yok.

kyagizzz

80+ Bronze
Ozaman 8gb ram daha alırsan düzelir.Zaten oyunların çoğu bile 12 gb yiyor.Windows'un 2-3 gb yese oyuna 5gb anca kalır.12 gb ram yiyen bir oyun için iyi bir gpu olsa bile fps drop ve fps düşüşü yersin.Yani kısacası ram eklemen yeterli onun dışında sorun yok.
Anladim hocam cok sagol. İcimi rahatattin.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
8 GB ram yüzünden drop yeme ihtimalin var ama olmayabilir de. monster laptoplar ısınır yani soğutması çok iyi değildir. ısınınca da işlemci soğumak için performans kısıtlar. kaliteli bir laptop soğutucusu al. ardından güç planını maksimum performansa al ve oyun oynarken laptobun bataryası çıkıyorsa çıkart şarja tak, çıkmıyorsa pili fulle ama şarjdan çıkarma o şekilde oyna. alabileceğin maksimum performansı alırsın. Eğer sorun çözülmezse ki bence yüksek ihtimal çözülür, 8 GB daha ram eklersin

kyagizzz

80+ Bronze
8 GB ram yüzünden drop yeme ihtimalin var ama olmayabilir de. monster laptoplar ısınır yani soğutması çok iyi değildir. ısınınca da işlemci soğumak için performans kısıtlar. kaliteli bir laptop soğutucusu al. ardından güç planını maksimum performansa al ve oyun oynarken laptobun bataryası çıkıyorsa çıkart şarja tak, çıkmıyorsa pili fulle ama şarjdan çıkarma o şekilde oyna. alabileceğin maksimum performansı alırsın. Eğer sorun çözülmezse ki bence yüksek ihtimal çözülür, 8 GB daha ram eklersin
Zaten yapili onlar. Drop 8 gb ramden biliyorum. Ki sogutma da her laptop gibi hatta msi lardan fln daha assagida nie bilmiyorum. Her seyi de duzgun calisiyor. Ben fps leri sormustum

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Zaten yapili onlar. Drop 8 gb ramden biliyorum. Ki sogutma da her laptop gibi hatta msi lardan fln daha assagida nie bilmiyorum. Her seyi de duzgun calisiyor. Ben fps leri sormustum
FPS düzgün merak etme

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular