Açıkçası onunda 55-65, oyunlara göre değişir 70-72 filan olabilir, hava sıcak ama 76 derece ortalama fazla geldi bana.ekran kartı?
son nvidia güncellemesinden sonra oldu bu sıcaklıklar max 70 görüyordu öncedenAçıkçası onunda 55-65, oyunlara göre değişir 70-72 filan olabilir, hava sıcak ama 76 derece ortalama fazla geldi bana.
OC yoksa sadece soğutucu işi çözer.Normal değil, işlemciye undervolt + kule tipi soğutucu lazım, buz gibi olur.
Konu açsana kardeşim niye buraya yazionDOSTLAR MERHABA RYZEN 3 3100 İŞLEMCİYE SAHİBİM AMA SON 2 HAFTADIR İŞLEMCİM İSTER OYUNDA İSTER NORMAL KULLANIMDA 70 DERECE OLDUĞUNDA ELEKTRİK KESİLİR GİBİ DİİP DİYE KENDİNİ KAPATIYOR. İŞLEMCİNİN TERMAL MACUNUNU TEMİZLEYİP FAN BAKIMINI YAPTIM AMA YİNE AYNI. PSU DA SORUN OLSAYDI EKRAN KARTINI STRES TESTİNDE KAPATIRDI.
Yeni konu oluşturabilirsiniz.DOSTLAR MERHABA RYZEN 3 3100 İŞLEMCİYE SAHİBİM AMA SON 2 HAFTADIR İŞLEMCİM İSTER OYUNDA İSTER NORMAL KULLANIMDA 70 DERECE OLDUĞUNDA ELEKTRİK KESİLİR GİBİ DİİP DİYE KENDİNİ KAPATIYOR. İŞLEMCİNİN TERMAL MACUNUNU TEMİZLEYİP FAN BAKIMINI YAPTIM AMA YİNE AYNI. PSU DA SORUN OLSAYDI EKRAN KARTINI STRES TESTİNDE KAPATIRDI.