Yani ikinci el kaliteli birsey almaya çalışın bu markayı hiç duymadim panel kalitesine bakinAgalar monitör alacağım ama şöyle bir düşüncem var;
Twisted Minds TM22FHD120IPS 22" 1 ms Full HD IPS 120 Hz Oyuncu Monitörü 2.8k mı?
Yoksa o fiyata 2. El 144 hz almak mı?
Tabi 3k ya sıfır 144 hz varsa çok iyi olur
Peki şey gördüm jomes donkey 144 hz monitör o nasıldırYani ikinci el kaliteli birsey almaya çalışın bu markayı hiç duymadim panel kalitesine bakin
Eşek de kötüdür. Samsung, Philips, Acer, MSI, Asus, LG, KTC, AOC, Dell, Lenovo, Cooler Master, Benq, Gigabyte, HP, Viewsonic, Corsair bu markalar dışında pek önermem.Peki şey gördüm jomes donkey 144 hz monitör o nasıldır
Eyvallah aga sağolasın, bulucaz o zaman bir çareEşek de kötüdür. Samsung, Philips, Acer, MSI, Asus, LG, KTC, AOC, Dell, Lenovo, Cooler Master, Benq, Gigabyte, HP, Viewsonic, Corsair bu markalar dışında pek önermem.
Önermem. Tavsiyem her zaman bütçe yeterse lg,samsung gibi panel üreticisi markalarin alınmasını oneririmPeki şey gördüm jomes donkey 144 hz monitör o nasıldır
knk linki atabilcen mi bulamadımKTC 180hz modeli dün 3.5 k ya düştü kredi kartın varsa peşine 3 taksitle alırsın belki kuponu puanı vs de vardır kartın , hem peşine taksit öder bütçeni de zora sokmamış olursun .
MARKASI bilinmedik çöp şeyler almayın sonra üzülürsünüz koyabiliyorsan üç beş daha koy adam akıllı alAgalar monitör alacağım ama şöyle bir düşüncem var;
Twisted Minds TM22FHD120IPS 22" 1 ms Full HD IPS 120 Hz Oyuncu Monitörü 2.8k mı?
bilinmedik marka aldınmı satma durumun da da kimse tercih etmiyorAgalar monitör alacağım ama şöyle bir düşüncem var;