Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,319
Bencede ptt ve trendyol hiç güven vermiyor.
Bencede ptt ve trendyol hiç güven vermiyor.
kameraya onem vermessen x7 pro yd alabılırsın ya da s24fe ydSıfır olmak şartı ve ithalitçı garantisi olmamak şartı ile 18k telefon arıyoruz önerileriniz neler ?
Yurt içi hocam yurt dışı olmuyor.
kamera-işlemci-batarya-yazılım-şarj olarak çok başarılıSıfır olmak şartı ve ithalitçı garantisi olmamak şartı ile 18k telefon arıyoruz önerileriniz neler ?
www.n11.com
dün geldi elime mükemmel telefon batarya-kamera-işlemci olarak şarj biraz sıkıntı o kadarValla bana 128 yeter diye düşünüyorum ya. Nereden almak en mantıklısı s24 fe yi?
S24 FE alacağım sanırım ya, A52 kullanan biri olarak bariz bi kalite farkı oluyor S serisinde bana öyle geldi.kamera-işlemci-batarya-yazılım-şarj olarak çok başarılı
işlemci-yazılım olarak çok başarılı kamera-batarya başarılı şarj mehSamsung Galaxy A55 5G 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
işlemci-şarj olarak çok çok başarılı batarya başarılı kamera meh![]()
POCO X6 Pro 5g 12 Gb Ram 512 Gb Sarı Cep Telefonu (XİAOMİ TÜRKİYE GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
POCO X6 Pro 5g 12 Gb Ram 512 Gb Sarı Cep Telefonu (XİAOMİ TÜRKİYE GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
batarya-şarj olarak çok başarılı kamera olarak başarılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dün geldi elime mükemmel telefon batarya-kamera-işlemci olarak şarj biraz sıkıntı o kadar
aldım ben işte 2. günüm bu çok çok iyi bir telefonS24 FE alacağım sanırım ya, A52 kullanan biri olarak bariz bi kalite farkı oluyor S serisinde bana öyle geldi.
Bende alacağım yüksek ihtimal S24 FE de karar kıldım. Poco x6 pro kuzenimde var bir resim çektim aşırı dandirik renk aralığı oluyor nur inmiş gibi bembeyaz resimler.aldım ben işte 2. günüm bu çok çok iyi bir telefon
O zaman Honor 200Orta derece.