Neler Yeni

Sıfır aldığım İphone 11 çok ısınıyor

narmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Merhabalar dün aldığım sıfır iphone 11 kurulumunu yaparken falan ısındı hadi o neyse güncelleme vardı onu indirdim kurulum yaparken ateş gibi oldu ama normal kullanımda daha içinde hiçbişey olmamasına rağmen ısınıyor acaba yeni olduğu için mi böyle,ne yapabilirim sizce

Buğrahan Mert

80+ Silver
Merhabalar dün aldığım sıfır iphone 11 kurulumunu yaparken falan ısındı hadi o neyse güncelleme vardı onu indirdim kurulum yaparken ateş gibi oldu ama normal kullanımda daha içinde hiçbişey olmamasına rağmen ısınıyor acaba yeni olduğu için mi böyle,ne yapabilirim sizce
Yeni olduğu için olma imkanı yok sıkıntısı var büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
6 yıldır telefon işiyle uğraşıyorum al sat ve sıfır cihaz getirtiyorum port üzerinden distribütör kvk garantili mal satıyorum ve 14 pro kullanıcısıyım, iphone 11 den beri hem malzeme kalite olsun(yan çerçeveler ve genel kasa hariç) arka cam esnekliği dolayısıyla ısıyo absorbe edebilicek bi şey yok iphone de o yüzden o bu sıcaklık normalmi diye sorduğun şey normal, ısı bantları var zaten belirli dereceye gelince kendi cihazını uyarıyor onun haricinde başına bir iş gelmez kronik ısınma mevcut maalesef kullan o yüzden rahatlıkla

Hanaz

80+ Gold
Sıcaktan olabilir benim telefonum s23 oda ısınıyor

narmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 yıldır telefon işiyle uğraşıyorum al sat ve sıfır cihaz getirtiyorum port üzerinden distribütör kvk garantili mal satıyorum ve 14 pro kullanıcısıyım, iphone 11 den beri hem malzeme kalite olsun(yan çerçeveler ve genel kasa hariç) arka cam esnekliği dolayısıyla ısıyo absorbe edebilicek bi şey yok iphone de o yüzden o bu sıcaklık normalmi diye sorduğun şey normal, ısı bantları var zaten belirli dereceye gelince kendi cihazını uyarıyor onun haricinde başına bir iş gelmez kronik ısınma mevcut maalesef kullan o yüzden rahatlıkla
Hocam normal mi yani diyosun ama telefonun içinde uygulama falan hiç bir şey yok,yani iphone'a yeni geçtim ve geçtiğim gibi soğudum böyle bişey olduğunu bilmiyodum gerçekten şarjı da hızlı gidiyo gece den sabaha %4-5 düşmüş

Sıcaktan olabilir benim telefonum s23 oda ısınıyor
Herkes bana s23 ulrta al demişti gerçekten kıymetini şuan anladım iphone çöptür

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
iPhone 11'in sıfırı olmaz. Senelerdir üretilmiyor artık. Seni kandırmışlar.

Hanaz

80+ Gold
Hocam normal mi yani diyosun ama telefonun içinde uygulama falan hiç bir şey yok,yani iphone'a yeni geçtim ve geçtiğim gibi soğudum böyle bişey olduğunu bilmiyodum gerçekten şarjı da hızlı gidiyo gece den sabaha %4-5 düşmüş

Herkes bana s23 ulrta al demişti gerçekten kıymetini şuan anladım iphone çöptür
Popüler kültürün kölesi olmuş biri aydınlandı

Kardeşim bişey bilmiyosan lütfen konuşma telefonun garantisi daha yeni başladı ne anlatıyosun allah aşkına
Iade edebiliyorsan et

narmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Popüler kültürün kölesi olmuş biri aydınlandı

Iade edebiliyorsan et
Yani gerçekten hiç uğraşmak istemiyorum eğer bu sorunlar normalse gerek yok

Hanaz

80+ Gold
Yani gerçekten hiç uğraşmak istemiyorum eğer bu sorunlar normalse gerek yok
iphoneda 2 3 yıl kullandıktan sonra kasma donma yaşayacağına s23 al 5 6 sene rahat kullan derim s23 ip 15 le yarışıyor bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,913
Üyeler
164,066
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom