Neler Yeni

Sıfır Anakart Bozuk Çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
caneröztürk
Merhaba arkadaşlar, ASUS A520M-K anakart satın aldım ses kartı ve Ethernet hiçbir şekilde çalışmıyor. Garantiye yolladım onu şu anda fakat, şöyle bir şey daha okudum Ryzen 5600'lerde bazılarında kronik olarak ses yolu internet yolu sorunu olduğu içinde böyle bir sorun olabiliyormuş işlemciyi de garantiye yollayım diyorum ama garantinin bunu anlayacağını sanmıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef
6 ay geçmeyen 1 elektronik üründe herhangi bir kusur çıkması durumunda garanti servisi 1'e 1 değişim yapmak zorundadır. bu hakkını kullan kardom yenisini göndersinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ümit Can uygun
Merhaba arkadaşlar, ASUS A520M-K anakart satın aldım ses kartı ve Ethernet hiçbir şekilde çalışmıyor. Garantiye yolladım onu şu anda fakat, şöyle bir şey daha okudum Ryzen 5600'lerde bazılarında kronik olarak ses yolu internet yolu sorunu olduğu içinde böyle bir sorun olabiliyormuş işlemciyi de garantiye yollayım diyorum ama garantinin bunu anlayacağını sanmıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
kral bende asus prime a520mk anakart kullanıyorum işlemcimde 5600 hiç bir sorun yaşamadım valla bence fabrika çıkışlı problem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,399
Üyeler
170,539
Son üye
Pervanoglu
Top Bottom