Neler Yeni

Sıfır arabayla kaza yaptım yardım lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
kanka plastik parça zaten servisle uğraşma bi sil güzelce boya kalkması varsa da gider boya koduyla boyatırsın güzelce servise versen bunu tampon değişimi bile yapabilir duruma göre 1 hafta yatırabilirler belli olmaz bu kaskoyu ya da garantiyi bozmaz arabaya müdahale olmuyo sonuçta

Palo DAYI 👑

80+ Gold
öncelıkle değer kaybı alabilirsin , garantisi bozulmaz diye tahmin ediyorum boya ile halledilir gibi ama tekerın orda bir esneme gördim sanki onu düzeltemsse tampon değişimi olabilir serviste sıfırı ile değişir tabi bunlar tahmin sadece siz en iyi servise sorun nasıl halledilir veya kaca mal olur onlar sorularınızı yanıtlarlar zaten . Birde şöyle bir durum var kaza resimleri çekilmedi ise diyelimki saat 16.30 da olay yaşandı ise aynı saatte resim çekilmesi daha sağlıklı çünkü sigorta şirketi bunlara dikkat ediyor diye biliyorum

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
arabayı servise götürsem tampon boyalı değişen olur mu
Hasar kaydına geçer götürme
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelıkle değer kaybı alabilirsin , garantisi bozulmaz diye tahmin ediyorum boya ile halledilir gibi ama tekerın orda bir esne gördim sanki onu düzeltemsse tampon değişimi olabilir serfiste sıfırı ole değişr tabi bunlar tahmin sadece siz en iyi servise sorun nasıl halledilir veya kaca mal olur onlar sorularınızı yanıtlarlar zaten . Birde şöyle bir durum var kaza resimleri çekilmedi ise diyelimki saat 16.30 da olay yaşandı ise aynı saatte resim çekilmesi daha sağlıklı çünkü sigorta şirketi bunlara dikkat ediyor diye biliyorum
Plastik parçaya değer kaybı biçilmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
kanka plastik parça zaten servisle uğraşma bi sil güzelce boya kalkması varsa da gider boya koduyla boyatırsın güzelce servise versen bunu tampon değişimi bile yapabilir duruma göre 1 hafta yatırabilirler belli olmaz bu kaskoyu ya da garantiyi bozmaz arabaya müdahale olmuyo sonuçta
pasta cila bile yetebilir hatta bi yakından derinmi nasıl görmek lazım ama adamdan 5-10 iste git yaptır

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Salih ÇARDAK
Arabada bir şey yok, küçük şeyler bunlar. Ver yapsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Demirdere
Servise verme boşuna tramer yazar. Değer kaybı olur. Adam boyatsın tampon zaten plastik parça diye geçer expertize dahil edilmez.

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ali Burak
Garanti simdi bozulmaz mu diyosunuz hocam birde bu tutanak işi 3-4 gün sonra tutulsa sorun oluyor mu
Büyük kurumsal şirketlerde sorun olur ama, sizin ki şahsi. Geçen ay benzer bir durum geldi başıma, ticari araç olduğundan, mecbur serviste yapıldı, bir tampon bir fara 42 bin aldilar. Araç Ford custom.
Senin araçta tampon hariç bir hasar yok ki tampon zaten, plastik aksam olduğundan boşuna bozdurma garantini, adamın dediği gibi yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem
Ozaman son durum pazartesi tutanağı tutup adamın kaporta dükkanına götürücem arabayı ilk önce ni temizlenir sonra gerekirse boyatırız zaten dükkan adamın bedavaya hallolur

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Değer kaybı olacak bir durum yok bana göre. Boyat geç.

eneskaya6

80+ Silver
1-) O TAMPONA NE YAPARSAN YAP GARANTİN BOZULMAZ. İSTEDİĞİN YERDE İSTEDİĞİNİ YAP İSTERSEN SİYAHA BOYA GARANTİLİK BİŞEY YOK BO ZUL MAZ

2-) DEĞER KAYBI ALAMAZSIN. ALIRSIN DİYEBLERİ DİNLEME A LA MAZ SIN

3-) TUTANAK ZATEN TUTMAMISSIN SERVİSE GİTSEN KENDİ CEBİNDEN VERECEKSİN. MECBUR ADAMIN İSTEDİĞİ YERDE YAPTIRACAKSIN

4-) Bİ DAHA EN UFAK KAZADA BİLE TUTANAK TUT SONRA İSTER SERVİSTE YAPTIRIRSIN İSTER BAŞKA YERDE

5-) O AN TUTANAK TUTMADIYSAN KARŞI TARAF SONRADAN TUTANAK TUTMAYA YANAŞMAZ GENELDE.

Top Bottom