Neler Yeni

Sıfır Arctis 1 Alayım mı?

r3sta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Canıkatı
Bütçe
800

Ekler

• 10236552544306.jpg
    10236552544306.jpg
    128.6 KB · Hit: 25

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
Önermem. Bir mağazada denemiştim ve hiç hoşuma gitmedi. Ergonomisi güzel değil Arctis serisinin o rahatlığı bu kulaklıkta kesinlikle yok. Ses ve mikrofon kalitesini de sevemedim..

r3sta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Canıkatı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önermem. Bir mağazada denemiştim ve hiç hoşuma gitmedi. Ergonomisi güzel değil Arctis serisinin o rahatlığı bu kulaklıkta kesinlikle yok. Ses ve mikrofon kalitesini de sevemedim..
Bu bütçe civarında ne önerebilirsiniz? Bayadır gamepower jin kullanıyorum kafama baskı yapıp çok ağrıtıyor kulaklarım da aynı şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/h...etay&utm_campaign=Dijital_Kanallar_Cimri_2017 ve omen 800 de inceliyorum şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Ben kullanıyorum gayet ergonomik hiç bir şekilde saatlerdir kullanmama rağmen rahatsız etmiyor cloud 2 den çok daha rahat diyebilirim ayrıca ses ve mikrofon kalitesi de gerekli ayarları yaparsan fiyatına göre gayet iyi biraz daha para koyarsan yeni modellerini de öneririm Artics Nova 1 gibi

r3sta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Canıkatı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum gayet ergonomik hiç bir şekilde saatlerdir kullanmama rağmen rahatsız etmiyor cloud 2 den çok daha rahat diyebilirim ayrıca ses ve mikrofon kalitesi de gerekli ayarları yaparsan fiyatına göre gayet iyi biraz daha para koyarsan yeni modellerini de öneririm Artics Nova 1 gibi
Arctis Nova 1 incelemelerini izledim arctis 1 den çok çok daha konforsuz olduğu ve mikrofonunun gerekli ayarlarla anca iyi olabildiğini gördüm kararsız kaldım açıkcası. Kulaklar hoparlöre değiyormuş eski konforu yokmuş. Benim için konfor aşırı önemli. İkinci el bulabilseydim direkt alacaktım arctis 1 ama bulamadım hala. Sıfıra o parayı vermek mantıklı gelmiyyor bana yoksa alırdım

whisper snow

80+ Silver
Top Bottom